Phomeus Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 845 Çözümler 14 9 Ocak 2024 #1 Üniversite kulübümüz için üye kayıt formuna erişebilecekleri QR kod oluşturmak istiyorum. Reklamsız olması gerekiyor ayrıca 100-200 kişiden sonra sıkıntı çıkarmazsa daha da güzel olur. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2024
Üniversite kulübümüz için üye kayıt formuna erişebilecekleri QR kod oluşturmak istiyorum. Reklamsız olması gerekiyor ayrıca 100-200 kişiden sonra sıkıntı çıkarmazsa daha da güzel olur.
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 8.019 Makaleler 18 Çözümler 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #2 Cihazınız Android'se uygulama önermemde sakınca var mı? Websitesi mi olmalı?
Phomeus Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 845 Çözümler 14 9 Ocak 2024 #3 Crownguard dedi: Cihazınız Android'SE uygulama önermemde sakınca var mı? Web sitesi mi olmalı? Genişletmek için tıkla... Cihazım Android, Google forum kullanıyorum. Bu siteye götürmesi yeterli, uygulama ya da site fark etmez hocam.
Crownguard dedi: Cihazınız Android'SE uygulama önermemde sakınca var mı? Web sitesi mi olmalı? Genişletmek için tıkla... Cihazım Android, Google forum kullanıyorum. Bu siteye götürmesi yeterli, uygulama ya da site fark etmez hocam.
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 8.019 Makaleler 18 Çözümler 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #4 SecScanQR | F-Droid - Free and Open Source Android App Repository The QR code scanner/generator that cares about your privacy f-droid.org İndirmeyi halledemezseniz şuradan:
SecScanQR | F-Droid - Free and Open Source Android App Repository The QR code scanner/generator that cares about your privacy f-droid.org İndirmeyi halledemezseniz şuradan:
Phomeus Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 845 Çözümler 14 9 Ocak 2024 #5 Crownguard dedi: SecScanQR | F-Droid - Free and Open Source Android App Repository The QR code scanner/generator that cares about your privacy f-droid.org İndirmeyi halledemezseniz şuradan: Eki Görüntüle 2079169 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam.
Crownguard dedi: SecScanQR | F-Droid - Free and Open Source Android App Repository The QR code scanner/generator that cares about your privacy f-droid.org İndirmeyi halledemezseniz şuradan: Eki Görüntüle 2079169 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam.