Ücretsiz ve sınırsız yapay zekayla görsel oluşturabilir mi?

warkesier34

Centipat
Daha fazla  
Yapay zekayla sınırsız gorsel oluşturma hakkı olan site var mı?

Rüyanda bulursun.
Olsa bile kötü yapıyordur.

OpenAI API (ücretli fakat kullandıkça ödediğin bir sistem var, paran bitene kadar sınırsız ), veya Google'ın Aistudio'su (ücretsiz ama sınırlı)

Sınırsız işi zor.

Tamamen sınırsız kullanabilmeniz için modelleri bilgisayar üzerinden çalıştırmanız gerekiyor. İnternet üzerinden sınırsız kullanmak istiyorsanız çoğu model bunun için abonelik teklif etmektedir.

Son düzenleme:

Görsel de amacın fotoğraf üretmek veya fotoğrafları değiştirmek ise, tüm sistemlerin ortak kodu olan "Stable Diffusion" u alıp local de çalıştırabilirsin. Çok fazla yerli yabancı video mevcut.
Ya da bazı sitelerde temp mail hesapları ile kayıt olup her iş için ayrı ayrı işlem yaptırman gerek. Online firmaların kısıtlı kullanım amaçları müşteri çekmek sonuçda.

SD'u local de çalıştırmak için 10GB ve üstü VRAM GPU gücüne ihtiyacın var. Benim 1660 Ti gibi bir ekran kartı ile bir süre sonra moralin bozuluyor yavaşlıktan.

Civitaı gibi sitelerde ücretsiz model dosyaları var. Yapmak istediğin işe göre dosya indirebilirsin.
Adım adım ilerleyip prompt mantığını öğrendikden sonra ilerlemen güzel olur.
PS GIMP gibi grafik yazılımlarının da AI eklentisi var. Var olan veya yeni bir resim dosyası oluşturmanda yardımcı oluyor. Bunlarında anlatım videoları mevcut.

Bunlar haricinde sınırsız veya anlık istediğin şekilde grafik dosya hizmeti bulman imkansız.

Ticari olarak düşünüyorsanız;
Mevcut eğitim videolarını elinizde ne var ise deneyerek işlem başlayabilirsiniz. Daha sonra yeterlilikden emin olduğunuzda ise, yeterli bir hardware ya da Online sistemler ile devam edersiniz.

Hocam öyle zevki arada mesela beni batman yap gibi vb şeyler

Ben Copilot'tan yapıyordum arada sırada. Biraz kötü ama yine de ücretsiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…