hacsiz seferi Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.259 Çözümler 2 Yer Kalradya Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #1 Sistem: Intel (R) HD Graphics. Intel i3 380M iki çekirdekli 2.53 GHz. 4 GB RAM. 465 GB HDD. X64 Windows 7 Ultimate.
Sistem: Intel (R) HD Graphics. Intel i3 380M iki çekirdekli 2.53 GHz. 4 GB RAM. 465 GB HDD. X64 Windows 7 Ultimate.
4 4TI3 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 29 13 Nisan 2021 #2 Bence Blender kullanabilirsin hem render alıp animasyon yapabilirsin hem de video düzenleyebilirsin
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 13 Nisan 2021 #3 https://kdenlive.org/
hacsiz seferi Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.259 Çözümler 2 Yer Kalradya Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #4 4TI3 dedi: Bence Blender kullanabilirsin hem render alıp animasyon yapabilirsin hem de video düzenleyebilirsin Genişletmek için tıkla... Hocam Blender'ı zaten animasyon kısmı olduğu için istemiyorum. Çünkü animasyon yapmayacağım. cengover_ekin dedi: https://kdenlive.org/ Genişletmek için tıkla... Kullanımı zor mu? Bir ara Movavi kullanmıştım onu anlayabildim de bu nasıldır?
4TI3 dedi: Bence Blender kullanabilirsin hem render alıp animasyon yapabilirsin hem de video düzenleyebilirsin Genişletmek için tıkla... Hocam Blender'ı zaten animasyon kısmı olduğu için istemiyorum. Çünkü animasyon yapmayacağım. cengover_ekin dedi: https://kdenlive.org/ Genişletmek için tıkla... Kullanımı zor mu? Bir ara Movavi kullanmıştım onu anlayabildim de bu nasıldır?
4 4TI3 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 29 13 Nisan 2021 #5 hacsiz seferi dedi: Hocam Blender'ı zaten animasyon kısmı olduğu için istemiyorumçünkü animasyon yapmayacağım. Kullanımı zor mu? Bir ara Movavi kullanmıştım onu anlayabildim de bu nasıldır? Genişletmek için tıkla... Animasyon kısmını kullanmana gerek yok ki resim olarak verdiğim ekranda "Video Editing" dersen animasyon bölümleri gözükmez
hacsiz seferi dedi: Hocam Blender'ı zaten animasyon kısmı olduğu için istemiyorumçünkü animasyon yapmayacağım. Kullanımı zor mu? Bir ara Movavi kullanmıştım onu anlayabildim de bu nasıldır? Genişletmek için tıkla... Animasyon kısmını kullanmana gerek yok ki resim olarak verdiğim ekranda "Video Editing" dersen animasyon bölümleri gözükmez
hacsiz seferi Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.259 Çözümler 2 Yer Kalradya Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #6 4TI3 dedi: Animasyon kısmını kullanmana gerek yok ki resim olarak verdiğim ekranda "Video Editing" dersen animasyon bölümleri gözükmez Eki Görüntüle 972367 Genişletmek için tıkla... Bakarım. Peki bilginiz varsa Shotcut diye bir uygulama var edit için, bir arkadaşım önermişti. Nasıldır? @cengover_ekin bilginiz varsa emoji atmak yerine cevap verebilir misiniz?
4TI3 dedi: Animasyon kısmını kullanmana gerek yok ki resim olarak verdiğim ekranda "Video Editing" dersen animasyon bölümleri gözükmez Eki Görüntüle 972367 Genişletmek için tıkla... Bakarım. Peki bilginiz varsa Shotcut diye bir uygulama var edit için, bir arkadaşım önermişti. Nasıldır? @cengover_ekin bilginiz varsa emoji atmak yerine cevap verebilir misiniz?
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 13 Nisan 2021 #7 hacsiz seferi dedi: Kullanımı zor mu? Bir ara Movavi kullanmıştım onu anlayabildim de bu nasıldır? Genişletmek için tıkla... Movavi kullanmadım, bu program benim açımdan kolay gelmişti. Eğer diğer programı kullanabildiyseniz, muhtemelen bunu da sorunsuz kullanabilirsiniz.
hacsiz seferi dedi: Kullanımı zor mu? Bir ara Movavi kullanmıştım onu anlayabildim de bu nasıldır? Genişletmek için tıkla... Movavi kullanmadım, bu program benim açımdan kolay gelmişti. Eğer diğer programı kullanabildiyseniz, muhtemelen bunu da sorunsuz kullanabilirsiniz.
hacsiz seferi Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.259 Çözümler 2 Yer Kalradya Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #8 cengover_ekin dedi: Movavi kullanmadım, bu program benim açımdan kolay gelmişti. Eğer diğer programı kullanabildiyseniz, muhtemelen bunu da sorunsuz kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam ShotCut ile alakalı soruma ne diyorsunuz sadece emoji attınız.
cengover_ekin dedi: Movavi kullanmadım, bu program benim açımdan kolay gelmişti. Eğer diğer programı kullanabildiyseniz, muhtemelen bunu da sorunsuz kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam ShotCut ile alakalı soruma ne diyorsunuz sadece emoji attınız.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 13 Nisan 2021 #9 hacsiz seferi dedi: Hocam ShotCut ile alakalı soruma ne diyorsunuz sadece emoji attınız. Genişletmek için tıkla... Şimdi indirip denedim, Kdenlive daha kullanışlı geldi bana. ShotCut pprogramının arayüzü biraz kötü geldi.
hacsiz seferi dedi: Hocam ShotCut ile alakalı soruma ne diyorsunuz sadece emoji attınız. Genişletmek için tıkla... Şimdi indirip denedim, Kdenlive daha kullanışlı geldi bana. ShotCut pprogramının arayüzü biraz kötü geldi.
hacsiz seferi Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.259 Çözümler 2 Yer Kalradya Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #10 cengover_ekin dedi: Şimdi indirip denedim, Kdenlive daha kullanışlı geldi bana. ShotCut pprogramının arayüzü biraz kötü geldi. Genişletmek için tıkla... Anladım. Ben hepsine teker teker bakayım o zaman.
cengover_ekin dedi: Şimdi indirip denedim, Kdenlive daha kullanışlı geldi bana. ShotCut pprogramının arayüzü biraz kötü geldi. Genişletmek için tıkla... Anladım. Ben hepsine teker teker bakayım o zaman.