Creative Cloud fiyatlandırma ve üyelik planları | Adobe Creative CloudSaolun hocam bir bakıyım ben, bu arada adobe premiere pro cc'nin ücreti ne kadar?
Burdan öğrenebilirsin.
Öğrenci isen öğrenci indiriminden yararlanabilirsin.
Creative Cloud fiyatlandırma ve üyelik planları | Adobe Creative CloudSaolun hocam bir bakıyım ben, bu arada adobe premiere pro cc'nin ücreti ne kadar?
Hocam ben baktım dün bulamadım 60 tl gibi bir ücreti varsa alabilirim aslında ama dün baktım 2 bin tl falan yazıyordu hocam bi link bulup atabilirmisiniz[emoji4].60TL diye hatırlıyorum ancak ben ödemediğim için emin değilim, amcamlar sağolsun.![]()
Teşekkür ederim saolun hocam.Creative Cloud fiyatlandırma ve üyelik planları | Adobe Creative Cloud
Burdan öğrenebilirsin.
Öğrenci isen öğrenci indiriminden yararlanabilirsin.
Saolun hocam hitfilm express kapsamlı bir program mı ?HitFilm Express önerim. Birde Shotcut var HitFilm after effect kalitesinde shotcut ise basit kesme, kırpma, slayt geçişleri vs yapabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim hocam saol [emoji3].Evet ücretsiz sürüm olmasına rağmen temel işlevler ve daha fazlası kısıtlanmamış. Çoğu free versiyonda export olmaz olsa bile watermark olur. Ama hitfilmde yok ve çoğu özellik aktif.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.