Ücretsiz Video Düzenleme Programı Önerisi

60TL diye hatırlıyorum ancak ben ödemediğim için emin değilim, amcamlar sağolsun.
Hocam ben baktım dün bulamadım 60 tl gibi bir ücreti varsa alabilirim aslında ama dün baktım 2 bin tl falan yazıyordu hocam bi link bulup atabilirmisiniz[emoji4].

HitFilm Express önerim. Birde Shotcut var HitFilm after effect kalitesinde shotcut ise basit kesme, kırpma, slayt geçişleri vs yapabilirsiniz.

HitFilm Express önerim. Birde Shotcut var HitFilm after effect kalitesinde shotcut ise basit kesme, kırpma, slayt geçişleri vs yapabilirsiniz.
Saolun hocam hitfilm express kapsamlı bir program mı ?

Evet ücretsiz sürüm olmasına rağmen temel işlevler ve daha fazlası kısıtlanmamış. Çoğu free versiyonda export olmaz olsa bile watermark olur. Ama hitfilmde yok ve çoğu özellik aktif.

Evet ücretsiz sürüm olmasına rağmen temel işlevler ve daha fazlası kısıtlanmamış. Çoğu free versiyonda export olmaz olsa bile watermark olur. Ama hitfilmde yok ve çoğu özellik aktif.
Çok teşekkür ederim hocam saol [emoji3].

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…