Ücretsiz Video Düzenleme Programı Önerisi

Adobe Premiere Pro tavsiye ederim ancak pahalıdır kendisi. Şimdi pahalı olduğu için korsan kullanın diyeceğim ve ban yiyeceğim...

Bir tane rastlamıştım Hitman Pro muydu Hitfilm pro muydu tam hatırlamıyorum ama öyle birşeydi. Ama Premiere kadar kaliteli değil maalesef.

Bir tane rastlamıştım Hitman Pro muydu Hitfilm pro muydu tam hatırlamıyorum ama öyle birşeydi. Ama Premiere kadar kaliteli değil maalesef.

Hitfilm Express olabilir. Onu yazmak için girmiştim konuya ücretsiz ama bir sorun yüzünden kullanmayı bırakmıştım neydi hatırlamıyorum. Ama indirip denenebilir.

Yeni konu açacaktım ama burada hazır bir konu olduğunu görünce buraya yazmak istedim, ben başlangıç düzeyinde oyunlardan kesitler yapmaya çalışıyorum ve bunları Youtube, Instagram gibi yerlerde paylaşmayı düşünüyorum. Sizce Filmora yeterli kalır mı bunlar için?

Filmora'yı kullanıyorum şuan. Filigranının olması biraz uğraştırıyor ama şimdilik idare ediyorumç Dediğiniz programda filigran bulunuyormu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…