Ücretsiz video edit programı tavsiyesi

Moonly

Centipat
Daha fazla  
Selamlar dostlar.

Yakın zamanda formda tavsiye ismiştim ve CapCut uygulamasını önermişlerdi, fakat son güncelleme ile CapCut uygulamasında videodaki sesi kesme ve yeni ses ekleme olayı ücretli oldu maalesef. Bu tarz ücretsiz bildiğiniz başka bir uygulama var mı acaba?

Önceki açmış oldugum konu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Microsoft Clipchamp bende kullanıyorum basit arayüz.

Selamlar dostlar.

Yakın zamanda formda tavsiye ismiştim ve CapCut uygulamasını önermişlerdi, fakat son güncelleme ile CapCut uygulamasında videodaki sesi kesme ve yeni ses ekleme olayı ücretli oldu maalesef. Bu tarz ücretsiz bildiğiniz başka bir uygulama var mı acaba?

Önceki açmış oldugum konu.
Hocam korsan indirebilirsiniz (korsana destek vermiyorum ama malum türkiye şartları olduğu için bir programa da 5000tl gibi komik rakamlar vermek biraz garip olurdu.)

Hocam korsan indirebilirsiniz (korsana destek vermiyorum ama malum Türkiye şartları olduğu için bir programa da 5000TL gibi komik rakamlar vermek biraz garip olurdu.)

Elbette bende korsana karşıyım hocam fakat şu an aktif çalışan biri degilim öğrenciyim öğrenmeye çalıştığım şeye bir de söylediginiz gibi 5K gibi komik bir rakam verirsem sorun olur benim için araştırma yaptım çoğu link virüslü maalesef.

Elbette bende korsana karşıyım hocam fakat şu an aktif çalışan biri degilim öğrenciyim öğrenmeye çalıştığım şeye bir de söylediginiz gibi 5K gibi komik bir rakam verirsem sorun olur benim için araştırma yaptım çoğu link virüslü maalesef.

Hocam Clipchamp kullanabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı