Redax Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 178 Çözümler 1 24 Temmuz 2021 #11 384311 dedi: Biri bana da önerebilir mi? Ücretli de olur. Ama sadece kesme biçme değil. Montaj da yapılacak. Genişletmek için tıkla... After Effects
384311 dedi: Biri bana da önerebilir mi? Ücretli de olur. Ama sadece kesme biçme değil. Montaj da yapılacak. Genişletmek için tıkla... After Effects
TENSES Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 2.894 Çözümler 15 24 Temmuz 2021 #12 384311 dedi: Biri bana da önerebilir mi? Ücretli de olur. Ama sadece kesme biçme değil. Montaj da yapılacak. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz olarak davinci resolve çok profesyonel bir uygulama Ücretli olarak da Adobe premier pro çok güzel ve kullanımı rahat Redax dedi: After Effects Genişletmek için tıkla... Montaj programı değil o, efekt programı.
384311 dedi: Biri bana da önerebilir mi? Ücretli de olur. Ama sadece kesme biçme değil. Montaj da yapılacak. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz olarak davinci resolve çok profesyonel bir uygulama Ücretli olarak da Adobe premier pro çok güzel ve kullanımı rahat Redax dedi: After Effects Genişletmek için tıkla... Montaj programı değil o, efekt programı.
Redax Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 178 Çözümler 1 24 Temmuz 2021 #13 TENSES dedi: Ücretsiz olarak davinci resolve çok profesyonel bir uygulama Ücretli olarak da Adobe premier pro çok güzel ve kullanımı rahat Montaj programı değil o, efekt programı. Genişletmek için tıkla... After Effects ile ne isterseniz onu yapabilirsiniz çok kapsamlı bir program. Sadece efekt olarak bakmayın.
TENSES dedi: Ücretsiz olarak davinci resolve çok profesyonel bir uygulama Ücretli olarak da Adobe premier pro çok güzel ve kullanımı rahat Montaj programı değil o, efekt programı. Genişletmek için tıkla... After Effects ile ne isterseniz onu yapabilirsiniz çok kapsamlı bir program. Sadece efekt olarak bakmayın.
Eren Faruk Arabacı Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 1.817 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Düzce Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i5-8250u CPU AMD Radeon 520 GPU Gigabyte 240 SATA SSD 8 GB DDR4 2400 MHZ RAM Windows 11 22H2 OS Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Temmuz 2021 #14 Windows 10'un Fotoğraflar uygulaması içerisindeki video düzenleyiciyi kullanın. Gerçekten güzel bir video düzenleme programı. Böyle de aratabilirsiniz:
Windows 10'un Fotoğraflar uygulaması içerisindeki video düzenleyiciyi kullanın. Gerçekten güzel bir video düzenleme programı. Böyle de aratabilirsiniz:
TENSES Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 2.894 Çözümler 15 24 Temmuz 2021 #15 Redax dedi: After Effects ile ne isterseniz onu yapabilirsiniz çok kapsamlı bir program. Sadece efekt olarak bakmayın. Genişletmek için tıkla... Tabii yapabilirsin ama after effecti montaj için kullanmak kulağını tersten tutmak gibi gereksiz bir uğraş olur.
Redax dedi: After Effects ile ne isterseniz onu yapabilirsiniz çok kapsamlı bir program. Sadece efekt olarak bakmayın. Genişletmek için tıkla... Tabii yapabilirsin ama after effecti montaj için kullanmak kulağını tersten tutmak gibi gereksiz bir uğraş olur.