Stretch McFadden Kilopat Katılım 25 Mart 2018 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2018 #1 LoL için bazı oyunlarım içinden bazı sahneleri almak istiyorum, bunun için ücretsiz öneri video editleme programı tavsiye eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Nisan 2018
LoL için bazı oyunlarım içinden bazı sahneleri almak istiyorum, bunun için ücretsiz öneri video editleme programı tavsiye eder misiniz?
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2018 #2 Hitfilm Express önerimdir. Çok güzel ve kısa sürede alışılır.
uwutku Kilopat Katılım 29 Aralık 2017 Mesajlar 394 Çözümler 1 13 Mayıs 2018 #3 WonderShare Video Editor var. Ücretsiz mi tam bilmiyorum, bir çok yerde bulabilirsin tam sürümünü. Ama başlangıç için işini görecektir.
WonderShare Video Editor var. Ücretsiz mi tam bilmiyorum, bir çok yerde bulabilirsin tam sürümünü. Ama başlangıç için işini görecektir.
sentiusz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 1.357 Çözümler 4 5 Haziran 2020 #4 TerabyteForever dedi: Hitfilm Express önerimdir. Çok güzel ve kısa sürede alışılır. Genişletmek için tıkla... Filigransız mı?
TerabyteForever dedi: Hitfilm Express önerimdir. Çok güzel ve kısa sürede alışılır. Genişletmek için tıkla... Filigransız mı?
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2020 #5 sentiusz dedi: Filigransız mı? Genişletmek için tıkla... Evet.