699215 Decapat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 353 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #11 Davinci Resolve. Arayüzü biraz kafa karıştırıcı gelebilir, yoksa profesyonel bir edit programı. Top 5.
Davinci Resolve. Arayüzü biraz kafa karıştırıcı gelebilir, yoksa profesyonel bir edit programı. Top 5.
KDE Plasma Centipat Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 481 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Gerek yok. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Mart 2025 #12 hamiltonfedaisi dedi: CapCut ve Clipchamp'ı kullandım fakat ikisi de gereksiz dolu programlar bence. Kdenlive kullanabilirsiniz. YouTube'da da rehberleri mevcut. Genişletmek için tıkla... Hatta ben OpenShot'u keşfettim.
hamiltonfedaisi dedi: CapCut ve Clipchamp'ı kullandım fakat ikisi de gereksiz dolu programlar bence. Kdenlive kullanabilirsiniz. YouTube'da da rehberleri mevcut. Genişletmek için tıkla... Hatta ben OpenShot'u keşfettim.
H hamiltonfedaisi Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 880 Çözümler 7 7 Mart 2025 #13 KDE Plasma dedi: Hatta ben OpenShot'u keşfettim. Genişletmek için tıkla... İkisi de benzer felsefeyi paylaşan programlar. İkisi de kullanılabilir.
KDE Plasma dedi: Hatta ben OpenShot'u keşfettim. Genişletmek için tıkla... İkisi de benzer felsefeyi paylaşan programlar. İkisi de kullanılabilir.
KDE Plasma Centipat Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 481 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Gerek yok. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Mart 2025 #14 hamiltonfedaisi dedi: İkisi de benzer felsefeyi paylaşan programlar. İkisi de kullanılabilir. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam ama ben OpenShot'u seçtim.
hamiltonfedaisi dedi: İkisi de benzer felsefeyi paylaşan programlar. İkisi de kullanılabilir. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam ama ben OpenShot'u seçtim.