Ücretsiz VPN önerisi

hocam 1.1.1.1 DNS, Warp 1.1.1.1 VPN dir. Ancak Warp 1.1.1.1 o kadar hızlı değil hızlı olanı DNS olan düz 1.1.1.1'dir. Proton VPN Warp'tan daha hızlı.
Proton VPN'i çok deneyimlemediğim için bir şey diyemeyeceğim, ben WARP kullandığım için ayarlardan DNS olanı ya da VPN olanı seçip kullanıyorum ondan dolayı önerdim. Hız konusunda da bende sorunsuz ve hızlı çalışıyor.

Proton VPN'i çok deneyimlemediğim için bir şey diyemeyeceğim, ben WARP kullandığım için ayarlardan DNS olanı ya da VPN olanı seçip kullanıyorum ondan dolayı önerdim. Hız konusunda da bende sorunsuz ve hızlı çalışıyor.

Bende eskinden Cloudflare'ı kullanıyordum bir süre sonra Discord'a girerken aşırı yavaşlamaya bşaladı hatta bazen hiç açmıyordu. Sonra Proton'a geçtim sorunsuz şekilde şu an memnunum ben.

Warp'ı kötülemiyorum ama işi bitti bir kere yavaş çalışıyor. Warp+ kullan fark etmez abonesiz hizmetle aynı farkı yok. Mesela hız testi yapın Proton vpn'in sunduğu hızla kıyaslanamaz bile yarı yolda stop ediyor.

Bende eskinden Cloudflare'ı kullanıyordum bir süre sonra Discord'a girerken aşırı yavaşlamaya bşaladı hatta bazen hiç açmıyordu. Sonra Proton'a geçtim sorunsuz şekilde şu an memnunum ben.

Doğru olanı yapmışsın ByeDPI ile uğraşacağını Proton'u sahiplenmene saygı duydum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı