C Cavid888 Decapat Katılım 11 Şubat 2022 Mesajlar 99 Yer Baku Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2022 #1 Selamlar. Ücretsiz 7/24 VPS sunucuları var mı? 512 MB RAM bile yeterli benim için.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 7 Mart 2022 #2 AWS'den bakabilirsiniz. Onun dışında ücretsiz servisleri önermem.
M matmakif Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 40 Yer Kayseri 7 Mart 2022 #3 Öğrenciler için Azure var, her yıl yenileyerek öğrenim süresince kullanılabiliyor. AWS herkese 1 yıllık ücretsiz deneme sunuyor.
Öğrenciler için Azure var, her yıl yenileyerek öğrenim süresince kullanılabiliyor. AWS herkese 1 yıllık ücretsiz deneme sunuyor.
Lorem Ipsum Megapat Katılım 21 Eylül 2015 Mesajlar 970 Çözümler 4 10 Mart 2022 #4 Sunu gordum ama 24 GB RAM'li VPS'nin bedava olmasi gercek olamayacak kadar iyi geldi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (Ben denemedim.)
Sunu gordum ama 24 GB RAM'li VPS'nin bedava olmasi gercek olamayacak kadar iyi geldi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (Ben denemedim.)
Yossiverdes Decapat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 361 29 Ağustos 2022 #5 Var, ancak Sadece Belli Bir Süre Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Var, ancak Sadece Belli Bir Süre Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hyosuke Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 221 Çözümler 1 13 Temmuz 2023 #6 matmakif dedi: Öğrenciler için Azure var, her yıl yenileyerek öğrenim süresince kullanılabiliyor. AWS herkese 1 yıllık ücretsiz deneme sunuyor. Genişletmek için tıkla... Sahiden her yıl yenileyebiliyor muyuz?
matmakif dedi: Öğrenciler için Azure var, her yıl yenileyerek öğrenim süresince kullanılabiliyor. AWS herkese 1 yıllık ücretsiz deneme sunuyor. Genişletmek için tıkla... Sahiden her yıl yenileyebiliyor muyuz?
M matmakif Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 40 Yer Kayseri 13 Temmuz 2023 #7 Hyosuke dedi: Sahiden her yıl yenileyebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Yıllardır kullanıyorum, kuruş ödemedim daha.
Hyosuke dedi: Sahiden her yıl yenileyebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Yıllardır kullanıyorum, kuruş ödemedim daha.
batuhan.barutcu Yoctopat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #8 Ücretsizi bilmem ama Hostinger gayet iyi.
Hyosuke Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 221 Çözümler 1 14 Temmuz 2023 #9 matmakif dedi: Yıllardır kullanıyorum, kuruş ödemedim daha. Genişletmek için tıkla... yenileme işlemini nasıl yapıyorsun ki? batuhan.barutcu dedi: Ücretsizi bilmem ama Hostinger gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Hostingerın ücretsizi bile profesyonel kalitedeydi.
matmakif dedi: Yıllardır kullanıyorum, kuruş ödemedim daha. Genişletmek için tıkla... yenileme işlemini nasıl yapıyorsun ki? batuhan.barutcu dedi: Ücretsizi bilmem ama Hostinger gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Hostingerın ücretsizi bile profesyonel kalitedeydi.
mehmetil Femtopat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #10 Ücretsiz bulmanız imkanısz artık. Ancak yeni bir firmanın promosu ile vs o da herzamanki gibi 0,99 BİRİM (euro yada dolar) ile çıkar. Ortalama bir iş görecekseniz işinize yardımcı olacak en ucu şu anda Virtual Private Server Hosting Services | VPS Server Hosting Prices - VPSnet burada bulabilirsiniz.
Ücretsiz bulmanız imkanısz artık. Ancak yeni bir firmanın promosu ile vs o da herzamanki gibi 0,99 BİRİM (euro yada dolar) ile çıkar. Ortalama bir iş görecekseniz işinize yardımcı olacak en ucu şu anda Virtual Private Server Hosting Services | VPS Server Hosting Prices - VPSnet burada bulabilirsiniz.