Samet Yıldırımsdafa Kilopat Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2019 #1 Ücretsiz oynayabileceğim güzel bir Server var mı acaba? Bu tarz bir Server varsa nasıl kurulur yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2019
Ücretsiz oynayabileceğim güzel bir Server var mı acaba? Bu tarz bir Server varsa nasıl kurulur yardımcı olur musunuz?
Ansur Megapat Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 780 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2019 #2 Warmane | WoW Private Server www.warmane.com Yıllardır açık. Download kısmında net şekilde yazılı hepsi.
Warmane | WoW Private Server www.warmane.com Yıllardır açık. Download kısmında net şekilde yazılı hepsi.
Ottermic Hectopat Katılım 7 Şubat 2019 Mesajlar 120 7 Şubat 2019 #3 Blizzard private serverleri kapatmamış mıydı? Hem oralarda oynamak mantıklı mı bilmiyorum. Oyunu öğrenmek için falan mı kullanıyorsunuz?
Blizzard private serverleri kapatmamış mıydı? Hem oralarda oynamak mantıklı mı bilmiyorum. Oyunu öğrenmek için falan mı kullanıyorsunuz?
Ansur Megapat Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 780 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2019 #4 Privateler kapanmıştır, o konuyu bilmem ama burası yıllardır açık ve orijinalinden geri durur hep. Orada oynamıştım, normalinden farkı yoktu.
Privateler kapanmıştır, o konuyu bilmem ama burası yıllardır açık ve orijinalinden geri durur hep. Orada oynamıştım, normalinden farkı yoktu.