Ücretsiz Windows 10 bulmak

Atecamoni

Hectopat
Daha fazla  
Bir bilgisayar topladım ve bu bilgisayar FreeDOS işletim sistemine sahip. İşletim sistemi almak için baktığımda ise benim için çok fazla sayılabilecek fiyatlarda olduğunu gördüm (600TL Civarı). İşletim sistemini bu fiyata alacak kadar bir param yok maalesef. Başka bir yolu yok mudur? Kinguin, G2A gibi sitelerde 100 lira civarı keyler olduğunu biliyorum ama Windows 10'u bilgisayarıma ücretsiz kurmak için hiç mi bir yol yok? Eski bilgisayarımda orijinal Windows 7 var bunu Windows 10 yapıp yeni FreeDOS bilgisayarıma aktaramaz mıyım?

DreamSpark adında bir site gördüm araştırırken üniversite öğrencilerine bedava işletim sistemleri veriyorlarmış gibi bir şeyler duydum nasıl bir şey olduğunu ve yararlanabileceğimi veya yararlanamayacağımı açıklarsanız beni çok mutlu edersiniz. Şimdiden çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windowsun sitesinden windowsu indirebilirsiniz bedava olarak. Bilgisayariniza yukleyipte kullanabilirsiniz onda da sikinti yok. Sadece belli basli ozellikleri kullanamazsiniz eger aktiflestirmezseniz windowsu. Mesela temalar en basitinden eger key alip girmezseniz kisisellestiremezsiniz. Ben 1 sene aktiflestirmeden kullandim gecen ay n11 uzerinden pro retail key satin aldim 15 TL ye. Yani illaki para vermenize gerek yok kisacasi[emoji4]

Keylerin de bu kadar ucuz olabileceğini düşünmemiştim açıkçası. Aldığınız keyde hiçbir sıkıntı yaşamadınız değil mi? İnsan korkuyor ne de olsa 700 TL'lik bir şeyi 10-15 TL'ye alınca. Teşekkürler bilgi verdiğin için çok faydası dokundu
Hocam bu rehberde verilen linkerldeki dosyalardan birini indirdiğimde direk Windows ISO dosyası mı indirmiş oluyorum bilgisayarıma yani o dosyayı indirip geriye belleği hazırlaması mı kalıyor? Beni bi aydınlatırsan çok sevinirim. Teşekkürler

Herhangi bir sikinti yasamadim. Bende bu islere cok hakim biri degilim ama arastirdim satin aldim ve herhangi bir sikintisida yok suanlik. Tereddütünüzde haklisiniz nasil olurda bu kadar uyguna satiliyor diye bende ayni dusunceye sahiptim.[emoji4]

Evet .ISO olarak indiriyorsunuz ve belleğe yazdırmanız gerekiyor.

Rica etsem eğer hatırlıyorsanız N11’de hangi mağazadan aldığınızı link olarak paylaşabilir misiniz? Deneyip sorun yaşamayan bir örneğim var sonuçta ne de olsa ben de deneyebilirim aynı yerden. Teşekkürler
Evet .ISO olarak indiriyorsunuz ve belleğe yazdırmanız gerekiyor.
Çok teşekkürler bir sıkıntım olursa belleğe yazma aşamasında size burdan ulaşabilir miyim?

Windows 10 KEY alırken dikkat!
Windows 10 KEY alırken dikkat!
Yukarida verdigim konuda bircok kisi n11 uzerinden bu keylerde farklilik oldugu icin sikayette bulunmus ve eskiden cerez gibi bulunan keyler artik yok sanirim n11 de yada ben bulamadim. Benim satin aldigim urunde suan yok ondan paylasamiyorum maalesef.

Yine de teşekkürler ama N11’e karşı bir işkillendim şimdi DurmaPlay ve OyunFor sitelerine de biraz bakayım herkes OyunFor çok güvenli diyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…