Ücretsiz Windows 10 nasıl kurulur?

EmreKing0001

Centipat
Bu gün yeni PC topladım tüm bütcemi de harcadım. Windows'a yetecek param kalmadı nasıl ücretsiz yüklerim?
Yardımcı olur musunuz?

Bu gün yeni PC topladım tüm bütcemi de harcadım. Windows'a yetecek param kalmadı nasıl ücretsiz yüklerim?
Yardımcı olur musunuz?

Kanka farklı bir USB bellek ile bir bilgisayardan Windows 10 Home indirin indirdikten sonra YouTube'da videoları var oradan BIOS'dan USB bellek seçip kuracaksın bu arada bellekte Windows'dan başka bir şey olmaması lazım.

Ücretsiz yüklerisiniz ancak 30 gün sonra sağ altta watermark çıkar ve tema, arkaplan v.s değiştiremezsiniz. Windows ücretsiz değildir.
Tavsiyem 30-40TL'ye OEM key almanız.

Kurulum için:

Windows için büyük paralar vermenize gerek yok. 10 TL gibi bir ücrete bulabilirsiniz. Örnek olarak paylaşıyorum.

Yardımcı olur musunuz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windowsu kendi sitesinden indirin 30 günlük deneme sürümü veriyor.

Bu arada not düşeyim. 30 gün sonra kullanmaya devam edebilirsiniz. Sadece sağ altta ''Windows'u Etkinleştir'' watermark'ı çıkar ve tema v.s değiştiremezsiniz.

Paranız yoksa direkt kurun Windows 10u. Kişileştirme ve alttaki watermark dışında orijinal Windows 10 ile fark yok. Bende şuan öyle kullaniyorum. OEM key almak aklıma geldi ama satıcıların nasıl elde ettikleri konusu kafamı karıştırdı ve almadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…