T Technomann Hectopat Katılım 9 Kasım 2015 Mesajlar 72 23 Şubat 2016 #1 Öğrenci değilim lisansım da yok. Nasıl yapabilirim ?
Seda08 Megapat Katılım 7 Temmuz 2015 Mesajlar 637 Daha fazla Cinsiyet Kadın 23 Şubat 2016 #2 Microsoft DreamSpark Kayıt, Kullanım ve Lisans Alma Rehberi bu konudan yararlanabilirsin.
Seda08 Megapat Katılım 7 Temmuz 2015 Mesajlar 637 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Şubat 2016 #4 Technomann dedi: Öğrenci değilim Genişletmek için tıkla... Ücretsiz kullanmak için yapabileceğin başka birşey yok. Öğrenci olan herhangi birini bulup yapabilirsin ancak. Yada ucuz fiyatlara Windows 7 lisansı satılıyor. Onlardan alıp Windows 8.1 yerine Windows 10 kurabilirsin.
Technomann dedi: Öğrenci değilim Genişletmek için tıkla... Ücretsiz kullanmak için yapabileceğin başka birşey yok. Öğrenci olan herhangi birini bulup yapabilirsin ancak. Yada ucuz fiyatlara Windows 7 lisansı satılıyor. Onlardan alıp Windows 8.1 yerine Windows 10 kurabilirsin.
T Technomann Hectopat Katılım 9 Kasım 2015 Mesajlar 72 24 Şubat 2016 #5 ISO dosyalarını indirmek olmuyor mu ?
D deepdarkness00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Şubat 2016 Mesajlar 1.611 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2016 #6 Burada kurulum rehberi var. Adım Adım Windows 8.1 Kurulumu, Ayarlar ve Sürücü Güncelleme Rehberi - Technopat Buradan Windows 8.1 indirmek için programı kullanırsın. Windows 8.1 için yükleme medyası oluşturma - Windows Yardım
Burada kurulum rehberi var. Adım Adım Windows 8.1 Kurulumu, Ayarlar ve Sürücü Güncelleme Rehberi - Technopat Buradan Windows 8.1 indirmek için programı kullanırsın. Windows 8.1 için yükleme medyası oluşturma - Windows Yardım
T Technomann Hectopat Katılım 9 Kasım 2015 Mesajlar 72 24 Şubat 2016 #7 deepdarkness00 dedi: Burada kurulum rehberi var. Adım Adım Windows 8.1 Kurulumu, Ayarlar ve Sürücü Güncelleme Rehberi - Technopat Buradan Windows 8.1 indirmek için programı kullanırsın. Windows 8.1 için yükleme medyası oluşturma - Windows Yardım Genişletmek için tıkla... Orjinal dimi deepdarkness00 dedi: Burada kurulum rehberi var. Adım Adım Windows 8.1 Kurulumu, Ayarlar ve Sürücü Güncelleme Rehberi - Technopat Buradan Windows 8.1 indirmek için programı kullanırsın. Windows 8.1 için yükleme medyası oluşturma - Windows Yardım Genişletmek için tıkla... Keyi nerden bulucam bir de
deepdarkness00 dedi: Burada kurulum rehberi var. Adım Adım Windows 8.1 Kurulumu, Ayarlar ve Sürücü Güncelleme Rehberi - Technopat Buradan Windows 8.1 indirmek için programı kullanırsın. Windows 8.1 için yükleme medyası oluşturma - Windows Yardım Genişletmek için tıkla... Orjinal dimi deepdarkness00 dedi: Burada kurulum rehberi var. Adım Adım Windows 8.1 Kurulumu, Ayarlar ve Sürücü Güncelleme Rehberi - Technopat Buradan Windows 8.1 indirmek için programı kullanırsın. Windows 8.1 için yükleme medyası oluşturma - Windows Yardım Genişletmek için tıkla... Keyi nerden bulucam bir de
D deepdarkness00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Şubat 2016 Mesajlar 1.611 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2016 #8 Buradan uygun fiyata lisans alma imkanın var. Alan arkadaşlar var. [Alındı] G2A'dan 65 TL'ye Windows 8.1 Pro Key
Buradan uygun fiyata lisans alma imkanın var. Alan arkadaşlar var. [Alındı] G2A'dan 65 TL'ye Windows 8.1 Pro Key