Ücretsiz Windows Hosting Önerisi

Pixel_x

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Programcısı
ASP Net Web sitesini çalıştırmam için ücretsiz Windows hosting veren firmalar nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
ASP Net Web sitesini çalıştırmam için ücretsiz Windows hosting veren firmalar nelerdir?

Web Projenizi illah bir windows hosting sisteminde çalıştırmak istiyorsanız ücretsiz bulmak zor.
Dilerseniz ISS yönetimiyle bilgisayarınızda projenizi test edebilirsiniz. Hatta Modem üzerinden ISS servisini portlara yönlendirip dış kaynaklara da erişime açabilirsiniz.

Web Projenizi illah bir windows hosting sisteminde çalıştırmak istiyorsanız ücretsiz bulmak zor.
Dilerseniz ISS yönetimiyle bilgisayarınızda projenizi test edebilirsiniz. Hatta Modem üzerinden ISS servisini portlara yönlendirip dış kaynaklara da erişime açabilirsiniz.
Web sitesine yüklemem gerek, Okul projesi.

O zaman uygun bir domain ve hosting satın alınız projelerinizi o şekilde lanse ediniz. Önerebileceğim firma ise Natro'dur.
Natrodan zaten domain satın aldım ama windows hosting fiyatları yıllık ve pahalı olduğu için, satın almadım.

444HOST ücretsiz hosting sağlıyor, satın aldım fakat C# butonlar web sitede çalışmıyor. Müşteri hizmetlerinle iletişime geçtim fakat onlar sizin web sitenizde sıkıntınız var dediler ama web sitesinde de bir sıkıntı yok. Mail adresinizi verirseniz size web siteyi gönderiyim, yada teamweamerden benim bilgisayarıma bağlanın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı