Semih Gül Kilopat Katılım 13 Kasım 2014 Mesajlar 242 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2014 #1 Arkadaşlar ücretsiz alan adı ve Windows platformlu barındırma sağlayan bir firma var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Aralık 2014
Wheeler Man Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 4.213 Makaleler 3 Çözümler 48 27 Aralık 2014 #2 Parasız iş olmaz. Öyle bir firma bulamazsın. Ama istersen PHP ve MySQL, Site Kurucu ile Reklamsız ve Ücretsiz Hosting! adresinden ücretsiz alabilirsin.
Parasız iş olmaz. Öyle bir firma bulamazsın. Ama istersen PHP ve MySQL, Site Kurucu ile Reklamsız ve Ücretsiz Hosting! adresinden ücretsiz alabilirsin.
Semih Gül Kilopat Katılım 13 Kasım 2014 Mesajlar 242 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2014 #3 Parasız iş olmaz diyorsun eyvallah fakat bağlantı verdiğin firma ücretsiz Linux hosting sağlıyor. Bu firmayı biliyorum ve kullandım.
Parasız iş olmaz diyorsun eyvallah fakat bağlantı verdiğin firma ücretsiz Linux hosting sağlıyor. Bu firmayı biliyorum ve kullandım.
kreios 35 Megapat Katılım 6 Ocak 2015 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2015 #4 Karşılıksız olarak host sağlayan bir şirket var mı bilmiyorum ama sponsorluk alarak halledebilirsin. Sitene host şirketinin logosunu vb. yerleştirmen karşılığında host alabilirsin. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2015
Karşılıksız olarak host sağlayan bir şirket var mı bilmiyorum ama sponsorluk alarak halledebilirsin. Sitene host şirketinin logosunu vb. yerleştirmen karşılığında host alabilirsin.
Semih Gül Kilopat Katılım 13 Kasım 2014 Mesajlar 242 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2015 #5 Hocam o uzun mesele. Öyle bir iş için sitemin günlük tekil kullanıcı sayısının fazla olması gerekir.
kreios 35 Megapat Katılım 6 Ocak 2015 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2015 #6 Semih Gül dedi: Hocam o uzun mesele. Öyle bir iş için sitemin günlük tekil kullanıcı sayısının fazla olması gerekir. Genişletmek için tıkla... Hayır, başlangıçtada sponsor bulabilmen mümkün, o kadarda zaman alacağını düşünmüyorum.
Semih Gül dedi: Hocam o uzun mesele. Öyle bir iş için sitemin günlük tekil kullanıcı sayısının fazla olması gerekir. Genişletmek için tıkla... Hayır, başlangıçtada sponsor bulabilmen mümkün, o kadarda zaman alacağını düşünmüyorum.
Semih Gül Kilopat Katılım 13 Kasım 2014 Mesajlar 242 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2015 #7 Tekil kullanıcısı belli bir kitle olmayan siteye kim neden sponsor olsun? Eğer öyle bir şirket biliyorsanız söyleyin.
Tekil kullanıcısı belli bir kitle olmayan siteye kim neden sponsor olsun? Eğer öyle bir şirket biliyorsanız söyleyin.