Ücretsiz Xbox Game Pass kodu var mı?

IIMERTII

Hectopat
Daha fazla  
Geçen cruncycroll'dan veriliyordu. Şu an öyle bir şey var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bitmedi, var hala.
Hocam ben aldım. Ama kodu girerken Microsoft 8tl kesti ve vermedi. Abonelik de başlamadı.

8 lirayı nerden kesiyor anlamadım, aboneliğin kendisi 30 lira. Çoğumuz sanal kartlarla yaptık içinde para olmayan, bu tarz işlerde seninde bir sanal kart oluşturmanı tavsiye ederim.
Yok hocam kartta para vardı. 15 tl tam. İlk seferde kodu girdiğimde Microsoft 8tl çekti sonra girilmedi. Bir daha denedim ve kartta 7 tl kaldığı için olmadı ve öyle kaldı. Şimdi farklı e posta ile sanal kartla deneyeceğim.
8 lirayı nerden kesiyor anlamadım, aboneliğin kendisi 30 lira. Çoğumuz içinde para olmayan sanal kartlarla yaptık, bu tarz işlerde seninde bir sanal kart oluşturmanı tavsiye ederim.
Hangi premiumu başlatıp iptal edicem ?
8 lirayı nerden kesiyor anlamadım, aboneliğin kendisi 30 lira. Çoğumuz içinde para olmayan sanal kartlarla yaptık, bu tarz işlerde seninde bir sanal kart oluşturmanı tavsiye ederim.
Ve hocam nerden iptal edeceğim ?

Son düzenleme:
Attığım konunun son yorumlarında mevcut tüm bilgiler.
Hocam sorduğum tüm soruların cevaplarını buldum. Ama kart içinde 2tl olması gerekiyor. Google doğrulama yapacakmış karta. Ve tüm kartlarımın ve yeni açtığım sanal kartın içinde 2 tl yok .O yüzden benim için gene yattı bu iş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı