J Jettaq Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 292 8 Nisan 2024 #1 Bedava. Xyz gibi domain veren site var mı?
coa3 Decapat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 335 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #2 Genelde bedava domain değil de subdomain verirler bunlar arasında da en beğendiğim infinityfree. Bir göz atabilirsiniz.
Genelde bedava domain değil de subdomain verirler bunlar arasında da en beğendiğim infinityfree. Bir göz atabilirsiniz.
Efrect Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.039 Çözümler 8 8 Nisan 2024 #3 bedava domain vermezler.
Arsuda07 Decapat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 302 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #4 Efrect dedi: bedava domain vermezler. Genişletmek için tıkla... domain veren çok yer var. adlarını hatırlamıyorum önceden kod yazarken domain alıp kullanıyordum
Efrect dedi: bedava domain vermezler. Genişletmek için tıkla... domain veren çok yer var. adlarını hatırlamıyorum önceden kod yazarken domain alıp kullanıyordum
Zeяef Megapat Katılım 17 Ağustos 2017 Mesajlar 211 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #5 Jettaq dedi: Bedava. Xyz gibi domain veren site var mı? Genişletmek için tıkla... Natro'dan . com uzantılı domain satın alınca yanına ek .xyz yi hediye veriyor şuanda.
Jettaq dedi: Bedava. Xyz gibi domain veren site var mı? Genişletmek için tıkla... Natro'dan . com uzantılı domain satın alınca yanına ek .xyz yi hediye veriyor şuanda.
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.990 Makaleler 1 Çözümler 44 8 Nisan 2024 #6 Arsuda07 dedi: domain veren çok yer var. adlarını hatırlamıyorum önceden kod yazarken domain alıp kullanıyordum Genişletmek için tıkla... Artık kalmadı. Şuanda bedava domain veren bir yer yok.
Arsuda07 dedi: domain veren çok yer var. adlarını hatırlamıyorum önceden kod yazarken domain alıp kullanıyordum Genişletmek için tıkla... Artık kalmadı. Şuanda bedava domain veren bir yer yok.
5 505552 Kilopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 2.310 Çözümler 122 8 Nisan 2024 #7 Eskiden Freenom bazı domainleri bedava veriyordu ama Facebook dava açınca o da vermeyi bıraktı. Yani artık yok.
Eskiden Freenom bazı domainleri bedava veriyordu ama Facebook dava açınca o da vermeyi bıraktı. Yani artık yok.