UEFI BIOS Fan Efektli Anakart Önerisi

Z çipsetli bir anakart ile OC yapılır ama B ve H serisi anakartlar ile yapılamaz ve genelde Z serisi anakartlar fiyat aralığındaki H ve B serisi modellerden daha üstün özelliklere sahip olurlar.

H170 Gaming M3 alın orta karar iyi bir anakart alternatif olarak Gigabyte H170 Gaming 3 veya Z170 Gaming K3 de alabilirsiniz.

Ben senin dediğinden bişey anlamadım. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Herkes kendi seçimini yapar.

Sağol zaten b150 düşünüyorum. 3.7 Ghz skylake işlemci vardı. Orta seviye sistem olacak. Overclocklu sisteme param yetmez zaten.

Dostumuz ''Teşekkürler Arkadaşlar'' dediği için bende konu daha fazla devam etmeyecek diye düşünüp ''iyi günler'' dedim siz bunu bile anlamamışsınız insanlara çatmak için yer arıyorsunuz sanırım.

Gigabyte B150M D3H DDR4 adında bir anakart var özellikleri çok iyi M2 SSD desteği gibi segmentinde az bulunan özellikleri uygun bir fiyata sunuyor ve Gigbayte güvenilri bir markadır senelerdir kullanıyorum hiç sorun yaşatmadı.

Siz nasıl anlamak istiyorsanız öyle anlıyorsunuz aksini iddia ederseniz de konuyu açan dostumuz yazdıklarımı çok güzel anladı ve kararını verdi siz nasıl anlayamadınız ? Biraz kendinizi sorgulamanızda fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…