K kivancc55 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #1 Merhaba BIOS sürümüm gerçekten çok eksi ben laptopumu nasıl Legacy'den UEFI'ye geçireceğim bilgisayarım sıfırlanmadan. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2021
Merhaba BIOS sürümüm gerçekten çok eksi ben laptopumu nasıl Legacy'den UEFI'ye geçireceğim bilgisayarım sıfırlanmadan.
rbstsoul Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 996 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #2 kivancc55 dedi: Merhaba BIOS sürümüm gerçekten çok eksi ben laptopumu nasıl Legacy'den UEFI'ye geçireceğim bilgisayarım sıfırlanmadan. Genişletmek için tıkla... Merhabalar. BIOS sürümü ayrıdır, BIOS modu ayrıdır. Bilgisayarınızın BIOS modu Legacy ise BIOS menüsünden UEFI'ye çevirebilirsiniz (eğer anakartınız destekliyorsa). BIOS sürümü için anakart marka ve modelinize ihtiyacımız olacak.
kivancc55 dedi: Merhaba BIOS sürümüm gerçekten çok eksi ben laptopumu nasıl Legacy'den UEFI'ye geçireceğim bilgisayarım sıfırlanmadan. Genişletmek için tıkla... Merhabalar. BIOS sürümü ayrıdır, BIOS modu ayrıdır. Bilgisayarınızın BIOS modu Legacy ise BIOS menüsünden UEFI'ye çevirebilirsiniz (eğer anakartınız destekliyorsa). BIOS sürümü için anakart marka ve modelinize ihtiyacımız olacak.