Erpol Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.212 Çözümler 9 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG G751JT Gaming Laptop Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Teknisyen 14 Nisan 2024 #11 yasin scarlxrd dedi: Kral TPM etkin BIOS girdim UEFI gözükmedi. Genişletmek için tıkla... Zaten yeni nesil laptoplarda UEFI standart artık o yüzden seçeneği olmayabilir.
yasin scarlxrd dedi: Kral TPM etkin BIOS girdim UEFI gözükmedi. Genişletmek için tıkla... Zaten yeni nesil laptoplarda UEFI standart artık o yüzden seçeneği olmayabilir.
yasin scarlxrd Femtopat Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #12 Erpol dedi: Zaten yeni nesil laptoplarda UEFI standart artık o yüzden seçeneği olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hallettim UEFI kullanıyormus zaten sadece Casper'in 1999 yılından BIOS kullanma sacmalığından dolayıymış :d
Erpol dedi: Zaten yeni nesil laptoplarda UEFI standart artık o yüzden seçeneği olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hallettim UEFI kullanıyormus zaten sadece Casper'in 1999 yılından BIOS kullanma sacmalığından dolayıymış :d