UEFI bir sisteme nasıl Windows 7 kurulur?

Yer
Bakü, Azerbaycan
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Core i5 10400 || MSI H510M-A-PRO || 32Gb Kingston DDR4 3200 || Zotac Gaming GeForce RTX 2060 12GB || Kingston A400 480GB SATA SSD || Seagate Desktop HDD 1TB || Zalman GigaMax 750W PSU
Meslek
Öğrenci, Full Stack Developer
RAM
8GB DDR4
SSD veya HDD modeli
Adata SU630 240GB SSD
Ekran kartı
HD Graphics 530
İşlemci
i5 6440HQ
Herkese merhaba. Nasılsınız? Umarım iyisinizdir. Ben bugün laptopum olan Dell Latitude E5470'ye Windows 7 kurmak istiyorum. Bilgisayarım UEFI destekliyor, aynı zamanda X64 işlemci kullanıyor.
Windows 7 kurma kararını neden aldım, çünkü Windows 10 veya 11 RAM' mi çok kullanıyor. Ben aynı zamanda bir developerım.
Ve bu cidden xoşuma gitmiyor. Bilgisayarım donuyor sonra weird oluyor. Hem Windows 7 az RAM kullanıyor hem de "user friendly" bir UI'si var. Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Aynı zamanda UEFI için hazırladığım bir USB'im de var.

Son düzenleme:
Windows 7'nin UEFI desteği yok deniliyor. Konuya bir bakın:

Ayrıca işlemcinizin dahili grafiği DX12 destekliyor. Windows 7'nin DX12 desteği de yok.

E iyide kuranlar var.

Orada install.wim'i Mount edib sonra oradan botmgmfw.dll extract edib bootx64.dll olarak değisirsek bu iş olur.

Benim laptopum legacy de destekliyor.

Herkese merhaba. Nasılsınız? Umarım iyisinizdir. Ben bugün laptopum olan Dell Latitude E5470'ye Windows 7 kurmak istiyorum. Bilgisayarım UEFI destekliyor, aynı zamanda X64 işlemci kullanıyor.
Windows 7 kurma kararını neden aldım, çünkü Windows 10 veya 11 RAM' mi çok kullanıyor. Ben aynı zamanda bir developerım.
Ve bu cidden xoşuma gitmiyor. Bilgisayarım donuyor sonra weird oluyor. Hem Windows 7 az RAM kullanıyor hem de "user friendly" bir UI'si var. Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Aynı zamanda UEFI için hazırladığım bir USB'im de var.

Kaynak: Windows 7 Sp1 Tüm Sürümler UEFİ İndir x64 bit 2022 Güncell
Alternatif Link: MediaFire
Açıklama:
Windows 7 SP1 X64 bit Tüm Sürümler – UEFI 2021 Güncell, Temmuz 2022 sorunsuz seçmeli aktivasyonlu X64 tüm sürüm bir arada USB 3 3.1 driver netframeworks Update'li ve vc Redist'ler dahil, sorunsuz UEFI'li̇ Olarak Rufus programı ile, yazıp kurabilirsiniz, Supremacy tarafından güncellenmiş.
Güvenilir, sitemizden tek linkleden indirip, RAR'dan çıkarın ve direk yazıp formata geçin. Supremacy yapımıdır.

Çox teşekkürler, peki orijinal mi?

O sisteme W7 gibi bir işletim sistemi kurmanızı önermem. Evet RAM kullanımı azalıyor, bu iyi bi' etken değil, iyi bir etken (oyunda). Windows 10 kullanabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı