Kenan Dadashzade
Decapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- İntel Core i5 10400 || MSI H510M-A-PRO || 32Gb Kingston DDR4 3200 || Zotac Gaming GeForce RTX 2060 12GB || Kingston A400 480GB SATA SSD || Seagate Desktop HDD 1TB || Zalman GigaMax 750W PSU
- Meslek
- Öğrenci, Full Stack Developer
- RAM
- 8GB DDR4
- SSD veya HDD modeli
- Adata SU630 240GB SSD
- Ekran kartı
- HD Graphics 530
- İşlemci
- i5 6440HQ
Herkese merhaba. Nasılsınız? Umarım iyisinizdir. Ben bugün laptopum olan Dell Latitude E5470'ye Windows 7 kurmak istiyorum. Bilgisayarım UEFI destekliyor, aynı zamanda X64 işlemci kullanıyor.
Windows 7 kurma kararını neden aldım, çünkü Windows 10 veya 11 RAM' mi çok kullanıyor. Ben aynı zamanda bir developerım.
Ve bu cidden xoşuma gitmiyor. Bilgisayarım donuyor sonra weird oluyor. Hem Windows 7 az RAM kullanıyor hem de "user friendly" bir UI'si var. Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Aynı zamanda UEFI için hazırladığım bir USB'im de var.
Windows 7 kurma kararını neden aldım, çünkü Windows 10 veya 11 RAM' mi çok kullanıyor. Ben aynı zamanda bir developerım.
Ve bu cidden xoşuma gitmiyor. Bilgisayarım donuyor sonra weird oluyor. Hem Windows 7 az RAM kullanıyor hem de "user friendly" bir UI'si var. Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Aynı zamanda UEFI için hazırladığım bir USB'im de var.
Son düzenleme: