Mr.SemH Hectopat Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 105 17 Şubat 2020 #1 Arkadaşlar USB bellekten Windows'u Boot ederken Boot menüde bellek şu şekilde yazıyor: UEFI: SanDisk, Partition 1. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Şubat 2020
Arkadaşlar USB bellekten Windows'u Boot ederken Boot menüde bellek şu şekilde yazıyor: UEFI: SanDisk, Partition 1. Ne yapmam lazım?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 17 Şubat 2020 #2 SanDisk marka diskin birinci bölümünde UEFI Bootloader varmış. Bu tam olarak nasıl bir soruna neden oluyor? USB belleğiniz SanDisk ise boot etmek için bunu seçebilirsiniz. Artı 0 Eksi
SanDisk marka diskin birinci bölümünde UEFI Bootloader varmış. Bu tam olarak nasıl bir soruna neden oluyor? USB belleğiniz SanDisk ise boot etmek için bunu seçebilirsiniz.
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 17 Şubat 2020 #3 Tamamdır bu doğru görünüyor. Sorununuz nedir? Artı 0 Eksi
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.869 Makaleler 26 Çözümler 517 17 Şubat 2020 #4 Seçip kuruluma geçmeniz lazım. Konuyu açmadan önce tıkladınız mı hiç? Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Mr.SemH Hectopat Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 105 17 Şubat 2020 #5 Trimethylxanthine dedi: Tamamdır bu doğru görünüyor. Sorununuz nedir? Genişletmek için tıkla... Normalde UEFI SanDisk yazması lazım Partition1 yazınca şüphe ettim. Ona bassam normal olur değil mi? Emir Dayı dedi: Seçip kuruluma geçmeniz lazım. Konuyu açmadan önce tıkladınız mı hiç? Genişletmek için tıkla... Hayır tıklamadım tıklasam normal kurulum olur değil mi? Artı 0 Eksi
Trimethylxanthine dedi: Tamamdır bu doğru görünüyor. Sorununuz nedir? Genişletmek için tıkla... Normalde UEFI SanDisk yazması lazım Partition1 yazınca şüphe ettim. Ona bassam normal olur değil mi? Emir Dayı dedi: Seçip kuruluma geçmeniz lazım. Konuyu açmadan önce tıkladınız mı hiç? Genişletmek için tıkla... Hayır tıklamadım tıklasam normal kurulum olur değil mi?
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.869 Makaleler 26 Çözümler 517 17 Şubat 2020 #6 ĦЄRĊØŁŁ€ dedi: Normalde UEFI SanDisk yazması lazım Partition1 yazınca şüphe ettim. Ona bassam normal olur değil mi? Hayır tıklamadım tıklasam normal kurulum olur değil mi? Genişletmek için tıkla... Partition yazıyor ise UEFI kurulum olur. USB markasının başında UEFI: yazıyor mu? Artı 0 Eksi
ĦЄRĊØŁŁ€ dedi: Normalde UEFI SanDisk yazması lazım Partition1 yazınca şüphe ettim. Ona bassam normal olur değil mi? Hayır tıklamadım tıklasam normal kurulum olur değil mi? Genişletmek için tıkla... Partition yazıyor ise UEFI kurulum olur. USB markasının başında UEFI: yazıyor mu?
KS KS Mr.SemH Hectopat Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 105 20 Şubat 2020 #7 Emir Dayı dedi: Partition yazıyor ise UEFI kurulum olur. USB markasının başında UEFI: yazıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet, hallettim teşekkürler. Artı 0 Eksi
Emir Dayı dedi: Partition yazıyor ise UEFI kurulum olur. USB markasının başında UEFI: yazıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet, hallettim teşekkürler.