R Real Life Ziyaretçi 11 Haziran 2019 #1 UEFI boot menüsünü açtığımda Ubuntu'yu silmiş olmama rağmen hala gözüküyor. UEFI Boot Menüsünden Girdi Silme - Technopat Sosyal Konudakileri aynen yaptım fakat sonuç hala aynı, çözümü var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2019
UEFI boot menüsünü açtığımda Ubuntu'yu silmiş olmama rağmen hala gözüküyor. UEFI Boot Menüsünden Girdi Silme - Technopat Sosyal Konudakileri aynen yaptım fakat sonuç hala aynı, çözümü var mıdır?
Taha Emircan Akbaş Megapat Katılım 5 Kasım 2015 Mesajlar 349 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2019 #2 HDD'yi çıkartmıştım ben.
R Real Life Ziyaretçi 11 Haziran 2019 #3 Taha Emircan Akbaş dedi: HDD'yi çıkartmıştım ben. Genişletmek için tıkla... Çıkarmıştım derken? benim ssd UEFI ubunutu boot olarak gözüküyor hdd ne alaka?
Taha Emircan Akbaş dedi: HDD'yi çıkartmıştım ben. Genişletmek için tıkla... Çıkarmıştım derken? benim ssd UEFI ubunutu boot olarak gözüküyor hdd ne alaka?
Taha Emircan Akbaş Megapat Katılım 5 Kasım 2015 Mesajlar 349 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2019 #4 Silinen üye dedi: Çıkarmıştım derken? benim ssd UEFI ubunutu boot olarak gözüküyor hdd ne alaka? Genişletmek için tıkla... Çift Windows kullanıyordum birisini silmeme rağmen açılışta gözüküyordu HDD'yi çıkarıp taktım düzeldi.
Silinen üye dedi: Çıkarmıştım derken? benim ssd UEFI ubunutu boot olarak gözüküyor hdd ne alaka? Genişletmek için tıkla... Çift Windows kullanıyordum birisini silmeme rağmen açılışta gözüküyordu HDD'yi çıkarıp taktım düzeldi.