M muharrem55 Hectopat Katılım 30 Nisan 2014 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2015 #1 Arkadaşlar benim bilgisayarım UEFI desteklemiyor galiba ama UEFI olarak kurma istiyorum. Bir zararı olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Aralık 2015
Arkadaşlar benim bilgisayarım UEFI desteklemiyor galiba ama UEFI olarak kurma istiyorum. Bir zararı olur mu?
DJ Rush Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Mart 2014 Mesajlar 1.680 Makaleler 4 Çözümler 5 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2015 #2 UEFI olmayan sisteme UEFI kurulumu yapılmaz yapılamaz zaten. Anakart UEFI destekli olması gerek bu iş için.
UEFI olmayan sisteme UEFI kurulumu yapılmaz yapılamaz zaten. Anakart UEFI destekli olması gerek bu iş için.
Leonidas Kilopat Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 262 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2015 #3 Eğer "UEFI şeklinde windows kur" seçeneği var ise anakartın destekliyodur diye tahmin ediyorum. Desteklemiyor ise normal kurmak zorundasın. Son düzenleme: 16 Aralık 2015
Eğer "UEFI şeklinde windows kur" seçeneği var ise anakartın destekliyodur diye tahmin ediyorum. Desteklemiyor ise normal kurmak zorundasın.