UEFI Desteksiz BIOS'a Lion Yükleme

anl45

Hectopat
Merhabalar, iAtkos ML2 yi kurdum fakat ekran kartım uyumsuz çıktı. Öğrendiğim kadarıyla Lionla uyumluymuş ya da Snow Leopard. Şimdi ben UEFI desteksiz biosumla iAtkos L2'yi ML2 bootloader ile yüklemeye çalıştım biraz acemice fakat olmadı Forumu araştırdım fakat ML2'nin anlatımı var L2'nin yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam laptop hp g62 b38st. Anakartını tam bilmiyorum fakat ekran kartım ati hd 5470m işlemcim i5 460m.

Hocam ben bunu yapıyorum fakat elma logosundan sonra siyah bir ekran geliyor ben wifi için gidip bir tane usb wifi adaptör aldım şuan hatta ML2'den yazıyorum. Eğer elma logosundan sonra ki siyah ekrana çözüm bulabilirsek tam randımanll çalıştırabilicem.

O sitede Try it yourself !!

This is working with Snow Leopard and Lion !!
diye bir uyarı var gördünüz mü bende o yüzden Lion yada Snow Leopard kurmayı istemiştim

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki mavericks kurunca ekran kartım çalışırmı zira 10.8. de ekran kartını çalıştıramadım.

Bu arada: Allah aşkına zırt pırt banlayıp durmayın. Bi tane kesme işareti yapmadım diye banlıyosunuz. Belki türkçeyi tam kullanamıyorum diye şurda soru sorma özgürlüğümü elimden almayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…