halil ibo0 Femtopat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #1 Merhaba, ekran kartımda halihazırda UEFI kutucuğu tikli görünüyor ama Secure Boot'u açınca siyah ekranda kalıyorum. Yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ocak 2025
Merhaba, ekran kartımda halihazırda UEFI kutucuğu tikli görünüyor ama Secure Boot'u açınca siyah ekranda kalıyorum. Yardım eder misiniz?
svorssy Centipat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 445 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Information Technology 23 Ocak 2025 #2 Boot mod UEFI modda olduğundan emin olun. Eğer Legacy veya karışık moddaysa Secure Boot çalışmaz.
halil ibo0 Femtopat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #3 Zaten hepsini UEFI yapiyorum ama bana direk CSM'yi kapa diyor kapatınca Security botu açabiliyorum böyle yapınca da siyah ekranda kalıyor.
Zaten hepsini UEFI yapiyorum ama bana direk CSM'yi kapa diyor kapatınca Security botu açabiliyorum böyle yapınca da siyah ekranda kalıyor.
svorssy Centipat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 445 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Information Technology 23 Ocak 2025 #4 halil ibo0 dedi: Zaten hepsini UEFI yapiyorum ama bana direk CSM'yi kapa diyor kapatınca Security botu açabiliyorum böyle yapınca da siyah ekranda kalıyor. Genişletmek için tıkla... csm ile secure boot uyumlu olmayabilir ondan kaynaklı sanırım
halil ibo0 dedi: Zaten hepsini UEFI yapiyorum ama bana direk CSM'yi kapa diyor kapatınca Security botu açabiliyorum böyle yapınca da siyah ekranda kalıyor. Genişletmek için tıkla... csm ile secure boot uyumlu olmayabilir ondan kaynaklı sanırım
halil ibo0 Femtopat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #5 Nasıl çözerim Valorant oynamak istiyorum.
svorssy Centipat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 445 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Information Technology 23 Ocak 2025 #6 halil ibo0 dedi: Nasıl çözerim Valorant oynamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... CSM kapalıyken bilgisayarınız boot alıyormu?
halil ibo0 dedi: Nasıl çözerim Valorant oynamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... CSM kapalıyken bilgisayarınız boot alıyormu?
halil ibo0 Femtopat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #7 Almıyor siyah ekranda kalıyor ve bios a girmiyor
svorssy Centipat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 445 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Information Technology 23 Ocak 2025 #8 halil ibo0 dedi: Almıyor siyah ekranda kalıyor ve bios a girmiyor Genişletmek için tıkla... Anakartınızın BIOS'unu varsayılan ayarlarına sıfırlayıp tekrar Secure Boot ayarlarını yapılandırmayı deneyin
halil ibo0 dedi: Almıyor siyah ekranda kalıyor ve bios a girmiyor Genişletmek için tıkla... Anakartınızın BIOS'unu varsayılan ayarlarına sıfırlayıp tekrar Secure Boot ayarlarını yapılandırmayı deneyin
halil ibo0 Femtopat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #9 2 kere yaptım onu bir de bir konuda ekran kartının UEFI'sı Olsada çalışmıyor diyorlardı aynı şey bende de olanilir mi?
2 kere yaptım onu bir de bir konuda ekran kartının UEFI'sı Olsada çalışmıyor diyorlardı aynı şey bende de olanilir mi?
svorssy Centipat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 445 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Information Technology 23 Ocak 2025 #10 halil ibo0 dedi: 2 kere yaptım onu bir de bir konuda ekran kartının UEFI'sı Olsada çalışmıyor diyorlardı aynı şey bende de olanilir mi? Genişletmek için tıkla... O konuda bilgim yok o sebepten size bir şey demem yanlış olur o konuyu detaylıca araştırarak öğrenebilirsiniz bunu
halil ibo0 dedi: 2 kere yaptım onu bir de bir konuda ekran kartının UEFI'sı Olsada çalışmıyor diyorlardı aynı şey bende de olanilir mi? Genişletmek için tıkla... O konuda bilgim yok o sebepten size bir şey demem yanlış olur o konuyu detaylıca araştırarak öğrenebilirsiniz bunu