M MuratK Hectopat Katılım 28 Mart 2015 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2015 #1 Flash'ı takıyorum, f8'e basıyorum, UEFI kurulumu seçiyorum hiçbir şey olmuyor. Direk masaüstüne gidiyor. Ötekini seçince formata giriyor fakat benim UEFI kurmam lazım. Nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2015
Flash'ı takıyorum, f8'e basıyorum, UEFI kurulumu seçiyorum hiçbir şey olmuyor. Direk masaüstüne gidiyor. Ötekini seçince formata giriyor fakat benim UEFI kurmam lazım. Nasıl yapabilirim?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 15 Temmuz 2015 #2 Hangi Windows sürümünü nasıl USB belleğe yazdınız ? Rehber budur: UEFI Windows 8.1 USB'ye Yazma | Technopat Sosyal
Hangi Windows sürümünü nasıl USB belleğe yazdınız ? Rehber budur: UEFI Windows 8.1 USB'ye Yazma | Technopat Sosyal
numansrn Megapat Katılım 13 Şubat 2015 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2016 #3 Recep Baltaş dedi: Hangi Windows sürümünü nasıl USB belleğe yazdınız ? Rehber budur: UEFI Windows 8.1 USB'ye Yazma | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Recep abi bu kurulum şekli windows 7 içinde geçerli mi?
Recep Baltaş dedi: Hangi Windows sürümünü nasıl USB belleğe yazdınız ? Rehber budur: UEFI Windows 8.1 USB'ye Yazma | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Recep abi bu kurulum şekli windows 7 içinde geçerli mi?