İ İnanç Aydemir Decapat Katılım 15 Haziran 2018 Mesajlar 6 7 Ağustos 2020 #1 Mayıs 2020 Windows'unu indirdim Recep abi videosunda. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Security modu kapattı ama bu videosunda. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir şey yapmadı. Benim sistem toplama. MSI anakart var ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2020
Mayıs 2020 Windows'unu indirdim Recep abi videosunda. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Security modu kapattı ama bu videosunda. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir şey yapmadı. Benim sistem toplama. MSI anakart var ne yapmalıyım?
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.551 Makaleler 1 Çözümler 38 7 Ağustos 2020 #2 Secure Boot, Windows dışındaki sistemlerin kurulmasını önlüyor. Amaç Microsoft a para kazandırmak sadece. Kapatın gitsin.
Secure Boot, Windows dışındaki sistemlerin kurulmasını önlüyor. Amaç Microsoft a para kazandırmak sadece. Kapatın gitsin.
C:\kerem Megapat Katılım 6 Şubat 2013 Mesajlar 270 Çözümler 1 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2020 #3 İnanç Aydemir dedi: Mayıs 2020 Windows'unu indirdim Recep abi videosunda. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Security modu kapattı ama bu videosunda. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir şey yapmadı. Benim sistem toplama. MSI anakart var ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Security modu kapatabilirsin,her iki haldeyken de kurulum yapabilirsin.
İnanç Aydemir dedi: Mayıs 2020 Windows'unu indirdim Recep abi videosunda. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Security modu kapattı ama bu videosunda. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir şey yapmadı. Benim sistem toplama. MSI anakart var ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Security modu kapatabilirsin,her iki haldeyken de kurulum yapabilirsin.
RecepBaltaş'ıSevenİnsan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2017 Mesajlar 1.978 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Leningrad Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2020 #4 Videoyu dikkatli izleyin. Windows'un boyutu arttığı için Security Boot'u kapattı.
İ İnanç Aydemir Decapat Katılım 15 Haziran 2018 Mesajlar 6 7 Ağustos 2020 #5 nasıl kapatacağım ki msi anakartta kapatmasam sıkıntı çıkar mı