suatonuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Aralık 2015 Mesajlar 1.424 Çözümler 22 Yer Diyarbakır 15 Ocak 2020 #11 Yeniden ve farklı ISO ile deneyin. Rufus ile mi yazıyorsunuz? Rufus ile yapıyorsanız seçenekler şu şekilde olmalı. Tuna026 dedi: Yanlışlıkla enter'a bastım ekran gitti Genişletmek için tıkla... Ekran gitti derken?
Yeniden ve farklı ISO ile deneyin. Rufus ile mi yazıyorsunuz? Rufus ile yapıyorsanız seçenekler şu şekilde olmalı. Tuna026 dedi: Yanlışlıkla enter'a bastım ekran gitti Genişletmek için tıkla... Ekran gitti derken?
T Tuna026 Hectopat Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2020 #12 Hızlı önyükleme seçeneği bios'ta devre dışı aktifleştirmeli miyim? suatonuk dedi: Yeniden ve farklı ISO ile deneyin. Rufus ile mi yazıyorsunuz? Rufus ile yapıyorsanız seçenekler şu şekilde olmalı. Eki Görüntüle 487097 Ekran gitti derken? Genişletmek için tıkla... Ayırma birim boyutunu 4gb yapmıştım
Hızlı önyükleme seçeneği bios'ta devre dışı aktifleştirmeli miyim? suatonuk dedi: Yeniden ve farklı ISO ile deneyin. Rufus ile mi yazıyorsunuz? Rufus ile yapıyorsanız seçenekler şu şekilde olmalı. Eki Görüntüle 487097 Ekran gitti derken? Genişletmek için tıkla... Ayırma birim boyutunu 4gb yapmıştım
suatonuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Aralık 2015 Mesajlar 1.424 Çözümler 22 Yer Diyarbakır 15 Ocak 2020 #13 Boot etme süresini etkiler sadece. Şu anki sorunumuza bir etkisi olmaz.
T Tuna026 Hectopat Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2020 #14 suatonuk dedi: Boot etme süresini etkiler sadece. Şu anki sorunumuza bir etkisi olmaz. Genişletmek için tıkla... Bios'un güncel olmamasıyla alakalı olabilir mi? Tuna026 dedi: Bios'un güncel olmamasıyla alakalı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sürümü 07/22/2019
suatonuk dedi: Boot etme süresini etkiler sadece. Şu anki sorunumuza bir etkisi olmaz. Genişletmek için tıkla... Bios'un güncel olmamasıyla alakalı olabilir mi? Tuna026 dedi: Bios'un güncel olmamasıyla alakalı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sürümü 07/22/2019
suatonuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Aralık 2015 Mesajlar 1.424 Çözümler 22 Yer Diyarbakır 15 Ocak 2020 #15 Düşük ihtimal ama onu da güncelleyip dene istersen. Ama tahminim flash belleğe yazarken sıkıntı oldu.
Düşük ihtimal ama onu da güncelleyip dene istersen. Ama tahminim flash belleğe yazarken sıkıntı oldu.
T Tuna026 Hectopat Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2020 #16 suatonuk dedi: Düşük ihtimal ama onu da güncelleyip dene istersen. Ama tahminim flash belleğe yazarken sıkıntı oldu. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler
suatonuk dedi: Düşük ihtimal ama onu da güncelleyip dene istersen. Ama tahminim flash belleğe yazarken sıkıntı oldu. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler