UEFI Kurulumda Sistem USB Belleği Görmüyor

Arkadaşlar PC'yi topladım, UEFI USB hazırladım ama PC görmüyor ve format atamıyorum. Acil yardımlarınız lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Diski oluştururken hangi yazılımı kullandınız. Eğer disk oluşturma konusunda sıkıntı yoksa USB ile anakart arasındaki bağlantıyı doğru yaptığınıza emin misiniz?

Diski oluştururken hangi yazılımı kullandınız. Eğer disk oluşturma konusunda sıkıntı yoksa USB ile anakart arasındaki bağlantıyı doğru yaptığınıza emin misiniz?
Şimdi o sorunu hallettim UEFI kurulum yapmak için USB belleği hazırladım C bölümünü direk siliyim tekrar oluşturup kuruyum dedim bu seferde YENİ BÖLÜM OLUŞTURULAMADI (Hata:0xf8ad8030) hatası veriyor D bölümündede önemli kayıtlarım var silinmesini de istemiyorum bu sorunu nasıl halledebilirim? USB markası TOSHİBA marka ile alakası olabilirmi?
Şimdi YENİ BÖLÜM OLUŞTURDUM ama bu seferde BİÇİMLRNDİR dediğimde SEÇİLEN BÖLÜM BİÇİMLRNDİRİLEMEDİ HATA0x8004242d diyor kafayı yiyecem abi ya
İki DİSKİ de sildim mecburen bütün herşeyim gitti onları geri getirmemiz mümkün olurmu ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…