UEFI kurulumdan sonra yeniden başlatma döngüsü

Adromax

Hectopat
Daha fazla  
Bugün UEFI ile bilgisayarıma format atıyordum. Her şey yolunda gidiyordu. Bilgisayarı yeniden başlatmam gerektiğinde bilgisayar döngüye girdi ve karşıma sürekli Windows 10 yükleme ekranını çıkarıyordu. Bende diskleri biçimlendirip Windows 10'u tekrar yükledim. Olmadı aynı şeyi bir daha yaptım yine olmadı. Bu sefer "bilgisayarınızı onarın" kısmından düzeltmeye çalıştım. Başka bir işletim sistemini kullan kısmına girdiğimde 3 tane Windows 10 yüklü olduğunu gördüm:

20210828_142948.jpg

Oradan hiçbir şeye dokunmayıp çıktığımda ise bilgisayar kendini yeniden başlattı. Yine aynı şekilde Windows 10 yükleme ekranını açtı. Bu döngüden nasıl kurtulabilirim?

20210828_144135.jpg

Eğer USB ile kurulum yapmaya çalışıyorsanız yeniden başlatırken USB'yi çıkarmayı deneyin. USB'niz Boot sırasında en üstte olabilir ve bilgisayarınız devamlı olarak USB'den başlıyor olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı