Kâmui J. Kilopat Katılım 30 Ocak 2015 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ağustos 2015 #1 Beyler ben uefi kurulum yaptım. Bilgisayarı ilk açtığımda bütün ekranı kaplayan bir anakartın fotoğrafı geliyor sonra ise klasik Windows logosu ve yüklenme ekranı. Uefi kurulumum başarısız mı olmuştur?
Beyler ben uefi kurulum yaptım. Bilgisayarı ilk açtığımda bütün ekranı kaplayan bir anakartın fotoğrafı geliyor sonra ise klasik Windows logosu ve yüklenme ekranı. Uefi kurulumum başarısız mı olmuştur?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 18 Ağustos 2015 #2 Disk Yönetiminden baktığında oluşmuş bir 100 MB EFI bölümü görüyorsan UEFI sistemdir.
Kâmui J. Kilopat Katılım 30 Ocak 2015 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ağustos 2015 #3 MF dedi: Disk Yönetiminden baktığında oluşmuş bir 100 MB EFI bölümü görüyorsan UEFI sistemdir. Genişletmek için tıkla... Disk yönetimine nerden bakacağım?
MF dedi: Disk Yönetiminden baktığında oluşmuş bir 100 MB EFI bölümü görüyorsan UEFI sistemdir. Genişletmek için tıkla... Disk yönetimine nerden bakacağım?
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 18 Ağustos 2015 #4 Bilgisayarım üstüne sağ klik Yönet> Disk Yönetimi.
Kâmui J. Kilopat Katılım 30 Ocak 2015 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ağustos 2015 #5 Teşekkürler. Maalesef uefi kurulum yapamamışım
Z ZubizukTumTum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2014 Mesajlar 1.385 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2015 #6 Rufus ile ISO dosyasını UEFI destekli yazdırın. Birde ek olarak eski bir sistem kullanıyorsanız UEFI desteklemiyor olabilir.
Rufus ile ISO dosyasını UEFI destekli yazdırın. Birde ek olarak eski bir sistem kullanıyorsanız UEFI desteklemiyor olabilir.
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 18 Ağustos 2015 #7 Zaten UEFİ kurulmuş olsa; anakartın logosuyla masaüstü gelirdi. Üsteki mesaja ilave olarak; UEFİ kurulum için, BIOS/ BOOT menüsünde "UEFİ USB..." seçtiğinizde kurulum UEFİ şeklinde başlayacak, olacaktır.
Zaten UEFİ kurulmuş olsa; anakartın logosuyla masaüstü gelirdi. Üsteki mesaja ilave olarak; UEFİ kurulum için, BIOS/ BOOT menüsünde "UEFİ USB..." seçtiğinizde kurulum UEFİ şeklinde başlayacak, olacaktır.