Barış Özel Hectopat Katılım 1 Temmuz 2014 Mesajlar 765 Makaleler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2014 #1 Arkadaşlar normal işletim sistemini kurdum biosta seçenek enabled olarak seçiliydi. Uefi olarak kurdğumu nasıl anlarım? Win 8.1 Son düzenleme: 12 Ağustos 2014
Arkadaşlar normal işletim sistemini kurdum biosta seçenek enabled olarak seçiliydi. Uefi olarak kurdğumu nasıl anlarım? Win 8.1
Daemon Targaryen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Aralık 2012 Mesajlar 2.653 Makaleler 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2014 #2 Dosyayı Rufus ile USB belleğine UEFI olarak boot edip, UEFI kurulumu seçtiysen UEFI kurulum yapmış olursun.
Dosyayı Rufus ile USB belleğine UEFI olarak boot edip, UEFI kurulumu seçtiysen UEFI kurulum yapmış olursun.
Barış Özel Hectopat Katılım 1 Temmuz 2014 Mesajlar 765 Makaleler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2014 #3 Uefı olarak boot etmedim herhalde. Neyse kullandığım HDD çok yavaş zaten SSD aldigimda eufi kurulumu yaparım. Çok teşekkur ederim.
Uefı olarak boot etmedim herhalde. Neyse kullandığım HDD çok yavaş zaten SSD aldigimda eufi kurulumu yaparım. Çok teşekkur ederim.