UEFI Olmadan OS X Kurulumu

evet transmac ile kextleri atıp usbyi pc bağladım.Laptop imajını kullanıyorum. uefi şekilde " -v -x dart=0 npci=0x3000 nv_disable=1 kext-dev-mode=1 rootless=0 " komutlarıyla boot ediyorum. InjectIntel 'i devre dışı bırakıp InjectEDID'i devreye alıyorum.bu şekilde FaceSMCdevice kadar geliyor burada takılıyorum.
bi faydası olursa ekran görüntüsü de koyuyorum.
 

Dosya Ekleri

  • a.jpg
    a.jpg
    989 KB · Görüntüleme: 298
npci=0x2000 ile pcı configuration end satırında kalıyor.
 
FakeSMCDevices: successfully initialized de kalıyor.Bu kodu ne kadar sürede geçmesi gerekiyor yada ne kadar beklemeliyim takıldığından emin olmak için

yapılıcak hiç bir şey yok mu?FakeSMC dosyalarını transmac ile silebilir miyim? bu sorunu aşar mı?
 
Hocam şuanlık ara verdim iftardan sonra devam edeceğim.

Maalesef daha önce attığım aynı görsel (FakeSMCDevice: successfully initialized de kalıyor.Transmac ile USB ye chameleon bootloader ekleme olanağım var mı?
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı