UEFI olmayan anakartlı PC'ye Mac Os X

menest

Hectopat
Merhaba.
Yaklaşık üç yaşında bir PC'm var; Gigabyte H55M-Usb3, i5 760, 16gb ram ve 9800gt (G92)

Daha önceleri Iatkos 7 varken, eski AMD bilgisayarıma sorunsuz Mac Os X Leopard kurmuş ve bir yıldan fazla kullanmıştım.

Şu anda kullandığım sisteme (1. nesil i5), hazırladığınız üst seviye Custom Mac rehberinizi izledikten sonra Mac Os X kurmaya karar verdim. Bir-iki denemeden sonra sistemimi kurdum, tabi eski nesil Bios olduğu için sadece birkaç ayarı yapma imkanım oldu. Sonunda sorunsuz açılan bir sistemim oldu, hatta chimera kullanarak windows 7 kurdum ve sorunsuz açılan dual boot sistemim oldu.

Ancak Mac'imi verimli bir şekilde kullanamıyorum
İşim gereği Adobe programlarını yükledim büyük bir heyecanla. Ancak photoshop'u açtığımda program çok yavaş çalışıyor. Verdiği tepkiler çok gecikmeli... Diğer programlarda bu kadar sorun olmuyor. Acaba ekran kartı sürücüsüyle/kextle alakalı bir sıkıntı mı var? Eğer böyleyse başka bir programda neden kendisini hissettirmiyor?
Acaba kurulumdan kaynaklanan bir sıkıntı mı?
Teşekkür ederim.

İatkos ML2 kurdum zaten. Adobe CS6 Master paket kullanıyorum.. Sistemimde ssd yok maalesef, 500gb sistem diski ve 2tb depo diskim var.

Acaba yapılabilecek birşey yok mu?

Peki Niresh'in UEFI olmayan sistemde boot edilme şansı var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…