Ali3567 Hectopat Katılım 7 Kasım 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2017 #1 Recep abi ben senin işletim sistemini SSD'ye taşıdığını videoyu izledim yedekledim ama UEFI yok anakartımda benim nasıl olacak? Kopyalama işlemini yaptım C, D duruyor F olarak açıldı SSD. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Kasım 2017
Recep abi ben senin işletim sistemini SSD'ye taşıdığını videoyu izledim yedekledim ama UEFI yok anakartımda benim nasıl olacak? Kopyalama işlemini yaptım C, D duruyor F olarak açıldı SSD.
LayThese Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 2.338 Çözümler 29 8 Kasım 2017 #2 Kullandığınız SSD'nin marka , model ve kapasitesini paylaşırsanız daha kolay yardımcı olabiliriz. Yapmaya çalıştığınız işlem "Data Migration" yani veri göçü deniyor. Eğer Samsung marka SSD kullanıyorsanız buradan yazılımını indirebilirsiniz. Tool & Software | Download | Samsung V-NAND SSD
Kullandığınız SSD'nin marka , model ve kapasitesini paylaşırsanız daha kolay yardımcı olabiliriz. Yapmaya çalıştığınız işlem "Data Migration" yani veri göçü deniyor. Eğer Samsung marka SSD kullanıyorsanız buradan yazılımını indirebilirsiniz. Tool & Software | Download | Samsung V-NAND SSD