UEFI olmayan SSD'ye Mac nasıl kurulur?

BC DOSTU

Centipat
Daha fazla  
RAM
2+1=3 GB ram
SSD veya HDD modeli
Sata ssd
Ekran kartı
Intel HD Graphics +ATI mobility radeon HD 5470
Anakart
Hp g62 notebook pc
İşlemci
i3
Arkadaşlar ben eski HP G62 laptopuma macOS kurmaya çalışıyorum ve sizin yardımınıza ihtiyacım var. Benim eski bilgisayarım UEFI desteklemiyor hiçbir videoda legacy boot macOS kurma kısmını bulamadım. Rica etsem bana legacy veya başka tür macOS işletim sistemi bulur musunuz? Ama asla UEFI olmasın. Bulanlar yazabilirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben eski HP G62 laptopuma macOS kurmaya çalışıyorum ve sizin yardımınıza ihtiyacım var. Benim eski bilgisayarım UEFI desteklemiyor hiçbir videoda legacy boot macOS kurma kısmını bulamadım. Rica etsem bana legacy veya başka tür macOS işletim sistemi bulur musunuz? Ama asla UEFI olmasın. Bulanlar yazabilirse sevinirim.

Bu sisteme Mac kurabileceğinizi sanmıyorum kursanız bile akıcı olmaz Linux öneririm.

Hackintosh sistemi kaldıracağını düşünmüyorum bu sistemin.

Neden herkes kaldırmaz demiş? Sistemin 10.13 desteği var. macOS'un eski sürümleri o kadar da ağır değil 4 GB RAM ile deneyimlemiş biri olarak söylüyorum. Windows'tan bile akıcıydı. Ve Legacy destekli imajlar vardı internette aratarak bulabilirsiniz.

Neden herkes kaldırmaz demiş? Sistemin 10.13 desteği var. MacOS'un eski sürümleri o kadar da ağır değil 4 GB RAM ile deneyimlemiş biri olarak söylüyorum. Windows'tan bile akıcıydı. Ve Legacy destekli imajlar vardı internette aratarak bulabilirsiniz.

i5 2500K 8 GB RAM bir bilgisayar kaldırabilir mi MacOS'u?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı