jüpiter2001 Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 138 4 Eylül 2020 #1 Peki UEFI olup olmadığı nasıl anlaşılır? Açılışta süre açısından UEFI olmayan kurulumla çok fark olr mu? Ben de FreeDOS Laptop'a ein 10 yükledim ama UEFI olup olmadığını anlayamadım. Disk yönetiminde UEFI yazmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Eylül 2020
Peki UEFI olup olmadığı nasıl anlaşılır? Açılışta süre açısından UEFI olmayan kurulumla çok fark olr mu? Ben de FreeDOS Laptop'a ein 10 yükledim ama UEFI olup olmadığını anlayamadım. Disk yönetiminde UEFI yazmıyor.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 5 Eylül 2020 #2 UEFI yaygın olarak 4. nesil Intel işlemcilerle birlikte gelmeye başladı. BIOS kurulum ile UEFI kurulum arasında açılış hız farkı var, evet. Disk Yönetimi altında UEFI yazmaz. GPT yazar. UEFI sistem GPT disk bölümleme tablosunu destekler.
UEFI yaygın olarak 4. nesil Intel işlemcilerle birlikte gelmeye başladı. BIOS kurulum ile UEFI kurulum arasında açılış hız farkı var, evet. Disk Yönetimi altında UEFI yazmaz. GPT yazar. UEFI sistem GPT disk bölümleme tablosunu destekler.
jüpiter2001 Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 138 9 Eylül 2020 #3 Recep Baltaş dedi: UEFI yaygın olarak 4. nesil Intel işlemcilerle birlikte gelmeye başladı. BIOS kurulum ile UEFI kurulum arasında açılış hız farkı var, evet. Disk Yönetimi altında UEFI yazmaz. GPT yazar. UEFI sistem GPT disk bölümleme tablosunu destekler. Genişletmek için tıkla... uefi olup olmadığını nasıl anlayabilirim peki?
Recep Baltaş dedi: UEFI yaygın olarak 4. nesil Intel işlemcilerle birlikte gelmeye başladı. BIOS kurulum ile UEFI kurulum arasında açılış hız farkı var, evet. Disk Yönetimi altında UEFI yazmaz. GPT yazar. UEFI sistem GPT disk bölümleme tablosunu destekler. Genişletmek için tıkla... uefi olup olmadığını nasıl anlayabilirim peki?