Sizi uğraştırdığım için özür dilerim isterseniz cevap vermeyebilirsiniz ben bilsem ne yapacağımı yaparım ancak bilgim yok. Ekte her şeyin fotoğrafını attım
Sizi uğraştırdığım için özür dilerim isterseniz cevap vermeyebilirsiniz ben bilsem ne yapacağımı yaparım ancak bilgim yok. Ekte her şeyin fotoğrafını attım
Bilgisayarı çok fazla yeniden başlattımda daha sonra denesem sizi bilgilendirsem olur mu bir de benim bildiğim bu ayar BIOS'u varsayılana döndürüyor işe yarama ihtimali var mı?
Bilgisayarı çok fazla yeniden başlattım da daha sonra denesem sizi bilgilendirsem olur mu bir de benim bildiğim bu ayar BIOS'u varsayılana döndürüyor işe yarama ihtimali var mı?
O kadar çok ayar karıştırmışsınız ki hocam fabrika ayarlarına çekip ekranlara bakıp açtırmaya çalışacaktım. Nasıl isterseniz. Mesaj atarsanız yardımcı olurum.
O kadar çok ayar karıştırmışsınız ki hocam fabrika ayarlarına çekip ekranlara bakıp açtırmaya çalışacaktım. Nasıl isterseniz. Mesaj atarsanız yardımcı olurum.
Normalini anlatayım size. Default moda alınmış bir BIOS'da TPM enable, Legacy Support enable, ise ve Guest yani misafir girişi ile girilmemiş ise UEFI Secure Boot açılır.