Merespiky Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2024 #1 UEFI modda sıfırdan Windows 11 Pro kurdum orijinal lisans anahtarıyla birlikte. Sistemim: Ryzen 5 3600. Gigabyte B550M-DS3H rev 1.4X BIOS sürümüm: Güncel - 02/09/2024 Ekran kartı sürücüm: Güncel. Corsair Vengeance RGB Pro 2x8GB 3200MHz CL16. MSI Armor GTX1080 8 GB 256bit. PSU: BitFenix bpa600. Secure Boot açtığımda bilgisayarım açılmıyor. Ekran kartım da UEFI. Diskim de NTFS. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Eylül 2024
UEFI modda sıfırdan Windows 11 Pro kurdum orijinal lisans anahtarıyla birlikte. Sistemim: Ryzen 5 3600. Gigabyte B550M-DS3H rev 1.4X BIOS sürümüm: Güncel - 02/09/2024 Ekran kartı sürücüm: Güncel. Corsair Vengeance RGB Pro 2x8GB 3200MHz CL16. MSI Armor GTX1080 8 GB 256bit. PSU: BitFenix bpa600. Secure Boot açtığımda bilgisayarım açılmıyor. Ekran kartım da UEFI. Diskim de NTFS.
KS KS Merespiky Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2024 #11 Marix dedi: Tarayıcıdaki sorun donanım hızlandırma ayarından olabilir, diğer sorun için OCCT Power testi yapın. OCCT Power testi 15 dakika sorunsuz geçerse OCCT VRAM ve FurMark testi yapın. Genişletmek için tıkla... Gigabyte EasyTune programı aracılığı ile işlemci saat hızını 3.6GHz'de Auto olarak 4.0GHz'e yükselttim tek yaptığım ayar o onun haricinde sadece XMP profile 1 açık bir de odam inanılmaz sıcak olduğu için işlemci fanını Full Speed'de çalıştırıyorum. Marix dedi: Donanım hızlandırma ayarından olabilir. Genişletmek için tıkla... Sistem kendini yeniden başlattığında hız ayarı otomatik olarak Default'a çekilmiş. Artı 0 Eksi
Marix dedi: Tarayıcıdaki sorun donanım hızlandırma ayarından olabilir, diğer sorun için OCCT Power testi yapın. OCCT Power testi 15 dakika sorunsuz geçerse OCCT VRAM ve FurMark testi yapın. Genişletmek için tıkla... Gigabyte EasyTune programı aracılığı ile işlemci saat hızını 3.6GHz'de Auto olarak 4.0GHz'e yükselttim tek yaptığım ayar o onun haricinde sadece XMP profile 1 açık bir de odam inanılmaz sıcak olduğu için işlemci fanını Full Speed'de çalıştırıyorum. Marix dedi: Donanım hızlandırma ayarından olabilir. Genişletmek için tıkla... Sistem kendini yeniden başlattığında hız ayarı otomatik olarak Default'a çekilmiş.