Merhabalar, yaklaşık 5 dakika önce bilgisayara format atarken Windows'un kurtarma vs. dosyalarından biri sandığım UEFI Shell adında 1GB'lik dosyayı kurulum esnasında sildim. Ben tekrar oluşur sanıyordum, bilgisayarım Acer Nitro 5 bu dosyaları silmem bir sıkıntı oluşturur mu? Şu anlık gözle görülür bir sorun yok.
Şöyle ki formatlık bir sorun değil. Çünkü bu dosyalar Windows ile gelmiyor sanırım. Belki de Windows için başlatıcıları Acer bir dizine toplamış olabilir. Bu dosyayı silmeden önce bir Windows'un kendisi bir de bu dosya vardı. Şu anda tekrar format atmayı denediğimde Windows ve bir sürü ön yükleyici ve sistem dosyaları gözüküyor.
Merhabalar, yaklaşık 5 dakika önce bilgisayara format atarken Windows'un kurtarma vs. dosyalarından biri sandığım UEFI Shell adında 1GB'lik dosyayı kurulum esnasında sildim. Ben tekrar oluşur sanıyordum, bilgisayarım Acer Nitro 5 bu dosyaları silmem bir sıkıntı oluşturur mu? Şu anlık gözle görülür bir sorun yok.