Çözüldü UEFI Sistemde Anakart Logosunun Bozuk Görünmesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Asus destek ile iletişime geçtim anakartı yollayın inceleyelim diyorlar.
BIOS en son sürüm fakat yine de sordum tekrar BIOS güncellemesi yapsam mı diye o soruyu cevapsız bıraktılar diğer soruya geçtiler.
Sorun çözüldü.
Mevcut olan BIOS versiyon 2003 sürümünü tekrar aynı sürümle güncelleyerek sorunu giderdim.
Fastboot ayarını değiştirmeyi dene. Bazen logo olayı değişebiliyor fast boot ayarına göre.

Boot priority kısmına bir bak. En üstte Windows Boot Manager olması lazım. Her ihtimale karşı kontrol edelim. Yabancı forumlarda birkaç kişi sorunu böyle çözmüş.

BIOS'a reset atmayı denedin mi? Olmadı BIOS'u bir eski sürüme geri alıp yeni sürümü bir daha yüklemeyi deneyelim. Ama bence uğraşmaya değmez. Basit bir missing texture hatası olmalı.

Asus destek ile iletişime geçtim anakartı yollayın inceleyelim diyorlar.
BIOS en son sürüm fakat yine de sordum tekrar BIOS güncellemesi yapsam mı diye o soruyu cevapsız bıraktılar diğer soruya geçtiler.
Sorun çözüldü.
Mevcut olan BIOS versiyon 2003 sürümünü tekrar aynı sürümle güncelleyerek sorunu giderdim.

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…