Çözüldü UEFI sistemde Reboot and Select proper device problemi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SteigeN

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
İnşaat Mühendisliği 4/4 - Barista
Herkese iyi akşamlar. Bilgisayarımda Seagate marka 500 GB HDD takılı. Bilgisayarım Euro Truck Simulator 2 Multiplayer güncellemesi sırasında dondu. Power tuşuna basarak kapattım ve yeniden açtım. Ekranda "Reboot and select proper boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key" yazısı belirdi. İnternette araştırdım, kabloların bağlantısını kontrol ettim, biosa girip en başta HDD'nin seçili olup olmadığını kontrol ettim fakat herhangi bir problem yok. Daha öncede aynı sorunu aynı bilgisayarda abim yaşamış ve bilgisayarı yeniden başlatarak problemi çözmüş fakat bu sefer olmadı. Ne yapmamı önerirsiniz? Anakartım Asus H61M-K(UEFI). Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Cevabınız için teşekkür ederim defaulta bastım ve Windows Boot Manager'i 1. sıraya aldı ve düzeldi. Garip şeyler oluyor sanırım sıra kendi kendine bozuluyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı