E ECM Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 287 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar soru basit. Kurulur mu? Kurulmaz mı? Aynısı çünkü bana oldu.
Baturs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mart 2017 Mesajlar 1.971 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Masasında Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Aralık 2020 #2 Ben o şekilde kurdum henüz bir problem yaşamadım.
OnurTAŞ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2016 Mesajlar 2.726 Çözümler 28 Yer Sancaktepe, İstanbul 19 Aralık 2020 #3 Kurulur. Ben 3 sene önce format atarken UEFI anakartıma bilmeyerekten eski MBR kurdum. 3 sene gitti daha da gidiyor. Yani sorun olmaz ama UEFI desteği varsa UEFI önerilir.
Kurulur. Ben 3 sene önce format atarken UEFI anakartıma bilmeyerekten eski MBR kurdum. 3 sene gitti daha da gidiyor. Yani sorun olmaz ama UEFI desteği varsa UEFI önerilir.
E ECM Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 287 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #4 Baturs dedi: Ben o şekilde kurdum henüz bir problem yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Ama ben böyle bir şey istemiyordum GPT'den MBR'ye dönüştü bir an ve formatı CD'den attım ve büyük ihtimalle CD'deki GPT değil MBR idi.
Baturs dedi: Ben o şekilde kurdum henüz bir problem yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Ama ben böyle bir şey istemiyordum GPT'den MBR'ye dönüştü bir an ve formatı CD'den attım ve büyük ihtimalle CD'deki GPT değil MBR idi.
Nowitzer Gigapat Forumun Hafızası Katılım 23 Kasım 2015 Mesajlar 8.285 Makaleler 42 Çözümler 29 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI B450 TOMAHAWK MAX, RX 6600 PULSE, R5 3600, 860 EVO 500 GB & 970 EVO 500 GB, KIOXIA EXCERIA G2 1 TB, G.Skill Ripjaws V 8X4 32GB 3600MHZ, MSI Mag Forge 100R, High Power Element Smart 750W, Samsung CJG54 27'' QHD 144Hz Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #5 Kurulur. Ancak UEFI desteği varken neden MBR olarak kuruyorsunuz?
Baturs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mart 2017 Mesajlar 1.971 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Masasında Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Aralık 2020 #6 ECM dedi: Ama ben böyle bir şey istemiyordum GPT'den MBR'ye dönüştü bir an ve formatı CD'den attım ve büyük ihtimalle CD'deki GPT değil MBR idi. Genişletmek için tıkla... Ne fark ediyor ki ? GPT kurulmadı hata verdi MBR kurun diyordu bende öyle yaptım oldu.
ECM dedi: Ama ben böyle bir şey istemiyordum GPT'den MBR'ye dönüştü bir an ve formatı CD'den attım ve büyük ihtimalle CD'deki GPT değil MBR idi. Genişletmek için tıkla... Ne fark ediyor ki ? GPT kurulmadı hata verdi MBR kurun diyordu bende öyle yaptım oldu.
Staj Yapan Donanımcı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 3.842 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer İzmit 19 Aralık 2020 #7 Kurulur ama daha güncel bir sistem olduğu için GPT öneririz Windows 10 için.
E ECM Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 287 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #8 Nowitzer dedi: Kurulur. Ancak UEFI desteği varken neden MBR olarak kuruyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Usta ben CD'den format attım büyük ihtimalle CD'deki de MBR idi tabii ben bu konuya pek hakim olmadığım için bilgisayarı açınca öğrendim. Baturs dedi: Ne fark ediyor ki? GPT kurulmadı hata verdi MBR kurun diyordu bende öyle yaptım oldu. Genişletmek için tıkla... Bari şunu sorayım CD'nin içindeki MBR olduğu için mi sistem GPT'den MBR'ye dönüştü.
Nowitzer dedi: Kurulur. Ancak UEFI desteği varken neden MBR olarak kuruyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Usta ben CD'den format attım büyük ihtimalle CD'deki de MBR idi tabii ben bu konuya pek hakim olmadığım için bilgisayarı açınca öğrendim. Baturs dedi: Ne fark ediyor ki? GPT kurulmadı hata verdi MBR kurun diyordu bende öyle yaptım oldu. Genişletmek için tıkla... Bari şunu sorayım CD'nin içindeki MBR olduğu için mi sistem GPT'den MBR'ye dönüştü.