S Stick Hectopat Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2018 #1 Bilgisayarıma UEFI bellek ile format atmak istiyorum. Bir adet SSD ve bir adet HDD bulunuyor kasada. Temiz kurulum işlemi ikisini de sıfırlar mı yoksa sadece işletim sisteminin olduğu diski mi temizler? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2018
Bilgisayarıma UEFI bellek ile format atmak istiyorum. Bir adet SSD ve bir adet HDD bulunuyor kasada. Temiz kurulum işlemi ikisini de sıfırlar mı yoksa sadece işletim sisteminin olduğu diski mi temizler?
M mubeol Hectopat Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2018 #2 Kurulum ekranında bilgisayarda takılı olan diskler çıkar oradan istediğinizi biçimlendirebilirsiniz.
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 16 Ocak 2018 #3 Sen sadece sistemin bulunduğu diski biçimlendirip kurulum yaparsan diğer disklerdeki verilerin gitmez.
Sen sadece sistemin bulunduğu diski biçimlendirip kurulum yaparsan diğer disklerdeki verilerin gitmez.