mcangul Hectopat Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2014 #11 Silinen üye dedi: Grub'u da kurduysanız; Ya Windows Boot Manager'e Ubuntu'yu ekleyeceksiniz yada Windows'u Grub'a ekleyeceksiniz her açıldığında soracaktır. Bunu Ubuntu üzerinden yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dediğinizle ilgili bir bilgim yok ancak BİOS menu den değiştirebildim. Herhangi bir link vb. var mı yardımcı olabilicek ?
Silinen üye dedi: Grub'u da kurduysanız; Ya Windows Boot Manager'e Ubuntu'yu ekleyeceksiniz yada Windows'u Grub'a ekleyeceksiniz her açıldığında soracaktır. Bunu Ubuntu üzerinden yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dediğinizle ilgili bir bilgim yok ancak BİOS menu den değiştirebildim. Herhangi bir link vb. var mı yardımcı olabilicek ?
F fozbek Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.887 Makaleler 6 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 27 Eylül 2014 #12 @mcangul Ben ihtiyacım olduğu zaman boot menüden açıyorum Ubuntu'yu, bir yerde EasyBCD ile yapılabildiğini okumuştum.
@mcangul Ben ihtiyacım olduğu zaman boot menüden açıyorum Ubuntu'yu, bir yerde EasyBCD ile yapılabildiğini okumuştum.