M mehmetalca35 Hectopat Katılım 8 Eylül 2013 Mesajlar 278 Yer Buca, İzmir, Turkey Daha fazla Meslek Öğrenci 29 Eylül 2014 #1 Arkadaşlar ben Windows 8.1 kullanıyorum. Ama UEFId değil şimdi UEFI kurulumu yapıcam boot menüsünde UEFI:Usb yok . Yardımcı olur musunuz ? Bios ayarları bu şekilde.
Arkadaşlar ben Windows 8.1 kullanıyorum. Ama UEFId değil şimdi UEFI kurulumu yapıcam boot menüsünde UEFI:Usb yok . Yardımcı olur musunuz ? Bios ayarları bu şekilde.
M mehmetalca35 Hectopat Katılım 8 Eylül 2013 Mesajlar 278 Yer Buca, İzmir, Turkey Daha fazla Meslek Öğrenci 29 Eylül 2014 #3 UEFI seçeneği var.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 29 Eylül 2014 #5 UEFI: USB görünmesi gerekmiyor zaten. UEFI modu açıksa zaten USB belleği UEFI olarak tanımıştır. Silinen üye dedi: Anakartın modelini öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Dizüstü sistemde anakart modelini neden öğrenmek istediğini sorabilir miyim?
UEFI: USB görünmesi gerekmiyor zaten. UEFI modu açıksa zaten USB belleği UEFI olarak tanımıştır. Silinen üye dedi: Anakartın modelini öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Dizüstü sistemde anakart modelini neden öğrenmek istediğini sorabilir miyim?
Deathly Core Kilopat Katılım 26 Mayıs 2014 Mesajlar 307 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Eylül 2014 #6 UEFI seçeneği var mı laptopda?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 29 Eylül 2014 #7 Deathly Core dedi: UEFI seçeneği var mı laptopda? Genişletmek için tıkla... 2. resimde UEFI Boot seçili, görmüyor musun ? Yani bunları sizin bulmanız gerek. Önünüzde kaynak sayın kullanıcılarımız. Biraz daha inceleyin konuları, cevaplamadan.
Deathly Core dedi: UEFI seçeneği var mı laptopda? Genişletmek için tıkla... 2. resimde UEFI Boot seçili, görmüyor musun ? Yani bunları sizin bulmanız gerek. Önünüzde kaynak sayın kullanıcılarımız. Biraz daha inceleyin konuları, cevaplamadan.
Deathly Core Kilopat Katılım 26 Mayıs 2014 Mesajlar 307 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Eylül 2014 #8 MF dedi: 2. resimde UEFI Boot seçili, görmüyor musun ? Yani bunları sizin bulmanız gerek. Önünüzde kaynak sayın kullanıcılarımız. Biraz daha inceleyin konuları, cevaplamadan. Genişletmek için tıkla... Pardon !
MF dedi: 2. resimde UEFI Boot seçili, görmüyor musun ? Yani bunları sizin bulmanız gerek. Önünüzde kaynak sayın kullanıcılarımız. Biraz daha inceleyin konuları, cevaplamadan. Genişletmek için tıkla... Pardon !
M mehmetalca35 Hectopat Katılım 8 Eylül 2013 Mesajlar 278 Yer Buca, İzmir, Turkey Daha fazla Meslek Öğrenci 29 Eylül 2014 #9 USB'yi seçince böyle oluyor. Windows 8.1 ındustry pro ile deniyorum ondan olabilir mi? Anakart modelini tam bilmiyorum. Uefı seçeneği attığım ekran görüntülerinde var. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Eylül 2014
USB'yi seçince böyle oluyor. Windows 8.1 ındustry pro ile deniyorum ondan olabilir mi? Anakart modelini tam bilmiyorum. Uefı seçeneği attığım ekran görüntülerinde var.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 29 Eylül 2014 #10 Industry pro bilmiyorum. Buradaki sürümü indireceksin: Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları Ve bu rehberle USB belleği hazırlayacaksın: UEFI Windows 8.1 USB'ye Yazma | Technopat Sosyal
Industry pro bilmiyorum. Buradaki sürümü indireceksin: Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları Ve bu rehberle USB belleği hazırlayacaksın: UEFI Windows 8.1 USB'ye Yazma | Technopat Sosyal